Vacature Docent Nederlands in Hilversum

Onderwijs

Over ROC van Amsterdam, MBO College Hilversum

Naam school
ROC van Amsterdam, MBO College Hilversum
Contactpersoon
Mevr. Yvonne Wegerif
Plaats
Hilversum
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
MBO College Hilversum is onderdeel van het ROC van Amsterdam. MBO College Hilversum is een veelzijdig College met een kleine honderd vakopleidingen onder een dak. Wij staan voor 'levensecht leren': contextrijk, uitdagend en vernieuwend onderwijs. Met vakkundige docenten en goede individuele studiebegeleiding halen wij het beste uit de student. Vakmanschap, sfeer en aandacht voor de studenten staan centraal. Het vakmanschap waar onze studenten voor worden opgeleid is overal binnen de school zichtbaar en voelbaar.

Op MBO College Hilversum zitten ongeveer vijfduizend studenten. Wij zijn gevestigd in een modern schoolgebouw naast NS station Hilversum Sportpark. Er heerst een prettige, open sfeer en er is ruimte voor nieuwe ideeen en persoonlijke ontwikkeling. Wij werken er samen aan dat al onze studenten en medewerkers met trots en plezier naar school komen.

Meer informatie over MBO College Hilversum op www.rocva.nl 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
15-5-2018
Met ingang van
start schooljaar 201
Referentienummer
13-1718-042
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 fte
Omschrijving
Samen met twee vakgroep collega's zorg je ervoor dat de studenten van de secretariele, juridische, en administratieve opleiding worden voorbereid op hun examen. Naast de praktijkgerichte vakken vinden wij Nederlands een zeer belangrijk onderdeel van de opleiding. Niet alleen door het verplichte examen dat de studenten moeten afleggen, maar ook omdat het belangrijk is dat toekomstige beroepsprofessionals goed kunnen schrijven, mailen en communiceren.

Ben jij die enthousiaste collega met passie voor het onderwijs, solliciteer dan NU!

Het MBO College Hilversum staat voor uitdagend en toekomstgericht onderwijs. De wereld waarin we leen en beroepen waarvoor we opleiden worden steeds sterker beinvloed door externe ontwikkelingen. Het is onze opdracht studenten te begeleiden, ondersteunen en motiveren, zodat zij hun professionele toekomst straks zelfstandig kunnen vormgeven.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wat ga je doen?
Je verzorgt lessen Nederlands aan de studenten van de verschillende Business Studies opleidingen. Daarnaast motiveer je studenten en ben je in staat het vak op een inspirerende en uitdagende manier over te brengen.

Je werkt direct samen met twee vakgroep collega's. Dit zorgt ervoor dat er ruimte is om lesmateriaal uit te wisselen, te sparren en gemeenschappelijke projecten op te zetten.

Wat vragen wij van je?
Wij zijn op zoek naar een open en zelfbewuste collega met passie voor het onderwijs.  Je hebt oog voor de ander, een gezonde dosis humor en gevoel voor verhoudingen en belangen. We vinden het belangrijk dat je het vermogen hebt om buiten de gebaande paden te denken. Daarnaast ben je ondernemend en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Je hebt een afgeronde HBO opleiding (lerarenopleiding is een pre) en je bent bekend met het (MBO) onderwijs. Zij-instromers zijn ook welkom. Je bent dan uiteraard bereid je bevoegdheid voor het MBO te behalen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Een leuke baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je je talent blijft  ontwikkelen. We bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering en loopbaan te werken. Natuurlijk bieden we een salaris dat past bij de functie (afhankelijk van je vaardigheden en ervaring tot maximaal € 4019,-- bruto bij een fulltime aanstelling (schaal LB) en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao MBO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O, 035-6892037. Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar: penohilversum@rocva.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.