Vacature Docent Frans 2e graad in Oud Beijerland

Onderwijs

Over CSG Willem van Oranje

Naam school
CSG Willem van Oranje
Contactpersoon
Mevr. C. Hijzelendoorn
Plaats
Oud Beijerland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
De C.S.G. Willem van Oranje is een school voor voortgezet onderwijs, met een brede regionale functie. Wij bieden mavo, (tweetalig) havo, (tweetalig) atheneum en tweetalig gymnasium. De school is gehuisvest in 2 goed geoutilleerde gebouwen in Oud-Beijerland. Op onze locatie Zoomwijck wordt onderwijs verzorgd voor havo en vwo; op de locatie Poortwijk is de mavo-afdeling gevestigd. De scholengemeenschap telt in totaal ca. 1750 leerlingen en ca. 170 personeelsleden.

Het onderwijs is er op gericht dat iedere leerling, al naar gelang aanleg en mogelijkheden, passend onderwijs geboden wordt. Er is ruim aandacht voor buitenlesactiviteiten en er heerst een plezierig leer- en werkklimaat. Al onze lokalen zijn voorzien van een smartboard.
Bijzonderheden
Vanuit een Bijbelse visie proberen wij vorm te geven aan de begeleiding en motivatie van de leerlingen. Van het personeel wordt verwacht dat men vanuit de eigen levensovertuiging actief kan bijdragen aan de christelijke identiteit van de school. Geboden wordt een afwisselende betrekking in een lerende en dynamische onderwijsomgeving. Voor alle vacatures geldt dat wij een vakgerichte opleiding met lesbevoegdheid vragen of dat u hiervoor studerend bent. Ook kan gesolliciteerd worden naar een

Vacature

Functietitel
Docent Frans 2e graad 
Plaatsingsdatum
15-5-2018
Referentienummer
Fa
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
15-20
Omschrijving
Het betreft een tijdelijke vacature i.v.m. vervanging wegens zwangerschaps- en ouderschapsverlof, voor de periode zomer- tot kerstvakantie 2018. Het gaat om ca. 15-20 lesuren, voor mavo, en onderbouw havo en vwo. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wij zoeken een docent die 2e graads bevoegd is en bij voorkeur ervaring heeft met het lesgeven aan leerlingen in de leeftijd van 12-16 jaar.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO-VO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Naar aanleiding van de ontvangen reacties wordt er een aantal kandidaten uitgenodigd voor een gesprek met een sollicitatiecommissie. Hiervoor ontvangen de kandidaten een uitnodiging. Na het eerste gesprek kan een tweede gesprek volgen. Op het moment dat er een benoeming heeft plaats gevonden, ontvangen de overige sollicitanten bericht over de beƫindiging van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.