Vacature Docent IT 2e graads in Amsterdam

Onderwijs

Over Het Reinaert

Naam school
Het Reinaert
Contactpersoon
Dhr. M. el Jaouhari
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo
Beschrijving
Typering school 

Het Reinaert is een VMBO-GL/TL school (met LWOO) en een tweejarige TL/HAVO-brugperiode. Bovendien heeft de school een kopklas in het gebouw. Het vak informatietechnologie komt in de vorm van projectonderwijs in alle jaren op het lesprogramma en kan als examenvak gekozen worden.
Het Reinaert biedt veiligheid aan de specifieke vmbo-tl leerling die wij door jarenlange ervaring door-en-door kennen. Wij kunnen deze leerlingen daarom op maat bedienen en geven de leerlingen daarmee een goede basis en kansen voor een passende vervolgopleiding in het MBO of op de HAVO.  
 
Uit de leerling- en oudertevredenheidsenquêtes van dit jaar blijkt dat sfeer en veiligheid zeer hoog gewaardeerd worden.
 
Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze website www.hetreinaert.nl of www.facebook.com/hetreinaert.
 

 
Bijzonderheden
Het Reinaert is onderdeel van ZAAM Interconfessioneel Voortgezet Onderwijs met 23 scholen in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam. De scholen binnen ZAAM zijn kleinschalig georganiseerd en bieden een veilig leerklimaat. Elke ZAAM-school, van praktijkschool tot gymnasium, brengt kwalitatief goed onderwijs in de leef- en woonomgeving van de leerlingen, die als verantwoordelijke burgers kunnen uitstromen in onze samenleving.

Het Reinaert vormt samen met het Calvijn College (m.n. VMBO-basis en de vakmanschapsroute), het Huygens College (vooral VMBO-kader) en het Comenius Lyceum (HAVO/VWO) een compleet pallet van voortgezet onderwijs in Amsterdam West met goede doorstroommogelijkheden voor leerlingen. 
 

Vacature

Functietitel
Docent IT 2e graads 
Plaatsingsdatum
15-5-2018
Met ingang van
03-09-2018
Soort vacature
Parttime
FTE
0,4
Aantal uren
11
Omschrijving
Het Reinaert is op zoek naar een enthousiaste docent IT voor de onderbouw van onze school. Het betreft eerste- en tweedejaarsgroepen, waarbij de leerlingen in leerjaar 1 drie lesuren en in leerjaar 2 twee lesuren per week IT in het rooster hebben staan.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Alleen sollicitaties via Meesterbaan worden in behandeling genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.