Vacature Docent Spaans 1e graad in Haren

Onderwijs

Over Zernike College / Harens Lyceum

Naam school
Zernike College / Harens Lyceum
Contactpersoon
Mevr. Tamara Wink
Plaats
Haren
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Openbaar Onderwijs Groningen
Openbaar Onderwijs Groningen (O2G2) is verantwoordelijk voor het openbaar onderwijs in de gemeente Groningen. Wij werken aan kwalitatief goed en uitdagend onderwijs op 18 basisscholen, 4 scholen voor speciaal onderwijs en 11 scholen voor voortgezet onderwijs. Wij zijn sterk in leren!
Openbaar Onderwijs Groningen wordt gevormd door 2100 medewerkers en 16000 leerlingen. Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid en grote zichtbaarheid.
 
Harens Lyceum
Uitdagend onderwijs van uitstekende kwaliteit. Een moderne school gericht op de toekomst. Kleurrijk en veelzijdig. Waar leerlingen zichzelf zijn en opgroeien tot zelfstandige jonge mensen.
Het Harens Lyceum is een openbare school voor voortgezet onderwijs. Onze school valt onder de stichting Openbaar Onderwijs Groningen. We zijn een openbare school. Dat betekent dat iedereen welkom is, ongeacht levensbeschouwing of achtergrond. Wij staan midden in de samenleving. Daarom laten we graag zien wat er bij ons gebeurt en welke resultaten onze leerlingen halen. Het Harens Lyceum is een school voor vmbo-havo-vwo, met vestigingen in Haren (onderbouw en bovenbouw havo, atheneum en atheneum-plus) en Zuidlaren (onderbouw havo en atheneum en bovenbouw vmbo-tl).
 

Vacature

Functietitel
Docent Spaans 1e graad 
Plaatsingsdatum
15-5-2018
Met ingang van
1-9-2018
Referentienummer
18.070
Soort vacature
Parttime
FTE
+/- 0,5
Omschrijving
Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons worden leerlingen gezien en krijgen zij ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Wij geven hen de basis voor de toekomst en doen dit met elkaar. Samen zijn we ‘Sterk in leren!’
Vanuit de kernwaarden lef, focus en vertrouwen geven wij vorm aan de inhoud van het onderwijs.
Waarbij je als medewerker durft te kiezen voor kwaliteit en eigenaarschap. Dat je hierbij oog hebt voor je eigen ontwikkeling, stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan trainingen en opleidingsmogelijkheden.

School
Uitdagend onderwijs van uitstekende kwaliteit. Een moderne school gericht op de toekomst. Kleurrijk en veelzijdig. Waar leerlingen zichzelf zijn en opgroeien tot zelfstandige jonge mensen.Het Harens Lyceum is een openbare school voor voortgezet onderwijs. Onze school valt onder de stichting Openbaar Onderwijs Groningen. We zijn een openbare school. Dat betekent dat iedereen welkom is, ongeacht levensbeschouwing of achtergrond. Wij staan midden in de samenleving. Daarom laten we graag zien wat er bij ons gebeurt en welke resultaten onze leerlingen halen. Het Harens Lyceum is een school voor vmbo-havo-vwo, met vestigingen in Haren (onderbouw en bovenbouw havo, atheneum en atheneum-plus) en Zuidlaren (onderbouw havo en atheneum en bovenbouw vmbo-tl).

Functie
Voor de periode van 1 september tot en met 30 november 2018 zijn we op zoek naar een energieke en enthousiaste docent voor het vak Spaans. Het betreft een vacature op vervangingsuren. De exacte omvang van de vacature is afhankelijk van de inzetbaarheid van de kandidaat en mogelijkheid tot aanpassingen in het rooster.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Wij zoeken een collega die:
  • beschikt over een onderwijsbevoegdheid Spaans 1e graad;
  • beschikt over affiniteit en (bij voorkeur) ervaring met de betreffende doelgroep;
  • bereid is om samen met ons het onderwijsconcept vorm te geven;
  • maatwerk kan leveren binnen het vak;
  • zelfstandig en in teamverband kan werken;
  • stressbestendig en flexibel is;
  • bij voorkeur beschikt over een brede inzetbaarheid.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Salaris
Deze functie is gewaardeerd op schaal LB van de CAO VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal
€ 3.978,- bij een volledige aanstelling.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij de collega die wij zoeken?
Dan maken we graag kennis met je!
Vermeld in de onderwerp-regel de vacature en het vacaturenummer 18.070.

Meer informatie over deze functie is in te winnen bij Thijs Amersfoort, teamleider.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.