Vacature Teamleider in Arnhem

Onderwijs

Over De Onderwijsspecialisten

Naam school
De Onderwijsspecialisten
Contactpersoon
Mevr. Lenting
Plaats
Arnhem
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Vacature

Functietitel
Teamleider 
Plaatsingsdatum
15-5-2018
Met ingang van
01-08-2018
Referentienummer
18 19-109
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
 “Wij zijn speciaal op zoek naar jou”
 
Jij als teamleider, 0,6 wtf, speelt goed in op de ontwikkeling van leerlingen. Samen met collega’s uit je team sla jij de handen ineen op Lichtenbeek in Arnhem.
 
Kijk naar talenten, niet naar beperkingen
Werken bij De Onderwijsspecialisten betekent dat jij je verbindt aan het speciaal onderwijs. Lichtenbeek is één van de 25 scholen die deel uitmaakt van De Onderwijsspecialisten. Met 140 collega’s bieden we op Lichtenbeek speciaal onderwijs aan kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Dit zijn ruim 300 leerlingen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en leerlingen die langdurig ziek zijn. We gaan uit van de mogelijkheden van onze leerlingen en ondersteunen hen waar nodig, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dat betekent dat we er naar streven om zo veel mogelijk een gewone school te zijn.
 
Als De Onderwijsspecialisten onderscheiden we ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. Zo leveren we samen met ouders en partners een passend onderwijsaanbod. En dat lukt alleen met de juiste medewerkers: onderwijsspecialisten, waarvan jij er één kunt worden.
 
Jouw baan als teamleider op Lichtenbeek
Werken als teamleider op Lichtenbeek vraagt om coachend leidinggeven aan het team. Daarnaast behartig je de belangen van leerlingen, ouders, teamleden en andere betrokkenen. Je vormt samen met de directie en de andere twee teamleiders het managementteam. Samen met de intern begeleider en de orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor de leerlingenzorg en de onderwijskwaliteit in jouw team. We werken op Lichtenbeek aan een professionele leergemeenschap.
 
Jouw achtergrond
Jouw werkervaring nemen wij graag mee. In ons vak gaat het er primair om dat je leerlingen oprecht passend onderwijs wilt leveren. Heb jij die ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan rollen wij vast de rode loper voor je uit.
 
 • Je hebt kennis van en ervaring met onze doelgroep en van nieuwe ontwikkelingen in het (speciaal) onderwijs.
 • Je beschikt over een pabo-diploma, bij voorkeur aangevuld met een (pre-)master.
 • Je hebt bij voorkeur een schoolleiders- of managementopleiding of bent bereid deze te volgen.
 • Je hebt ervaring in het leidinggeven aan teams.
 • Je hebt lef, gevoel voor humor en een onderzoekende houding.
 • Je bent flexibel, resultaatgericht, hebt een collegiale instelling en staat stevig in je schoenen.
 • Je hebt een coachende leiderschapsstijl en zet professionals in hun kracht.
 • Je kan actief ontwikkel- en aandachtspunten omzetten in plannen van aanpak en deze (laten) uitvoeren.
 • Je kan strategisch denken, ziet zaken in breed verband en op lange termijn.
 • We zoeken met name iemand die kan inspireren, analyseren, relativeren en verbinden.
 • Je herkent jezelf als leidinggevende in de kernwaarden: sprankelend, vindingrijk, (zelf) kritisch en betrokken.
 
Jouw verdiensten
We bieden onze leerlingen optimale begeleiding om de beste versie van zichzelf te worden, en dit doen we ook voor onze medewerkers. Bij ons krijg je daarom alle ruimte om verder te leren. We bieden brede ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.
 
Als teamleider in het speciaal onderwijs werk je volgens de cao primair onderwijs in schaal LC. Het gaat om een tijdelijk contract van 1 augustus 2018 tot en met 31 juli 2019 met uitzicht op een vast dienstband.

Jouw sollicitatie
Is dit jouw baan? Dan dagen wij je uit om ons te verrassen met je motivatiebrief en cv. Reacties kunnen worden ingezonden tot en met 25 mei 2018. Vermeld ook even het vacaturenummer 18 19-109. Medewerkers met een vast dienstverband bij De Onderwijsspecialisten hebben voorrang. 
 
Procedure
Indien je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek dan zal deze plaats vinden op woensdagochtend 30 mei 2018. Een assessment behoort tot de mogelijkheden.
 

 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.