Vacature Onderwijsassistent koken (niveau 4) in SLIEDRECHT

Onderwijs

Over Griendencollege

Naam school
Griendencollege
Contactpersoon
Mevr. C. van Delen
Plaats
SLIEDRECHT
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
Het Griendencollege
Wij zijn een openbare en protestants-christelijke vmbo-school voor Sliedrecht en omgeving. Een gedisciplineerde school met heldere waarden en normen. Met een sterk team van docenten, mentor, leerjaarcoördinatoren en zorgcoördinator begeleiden wij onze leerlingen in een veilige, kleinschalige en overzichtelijke schoolomgeving.

Onze visie
Wij zien en kennen de leerling. Leerlingen ontwikkelen zich door een persoonlijke benadering binnen heldere structuren en grenzen.Het leren is gericht op het behalen van goede resultaten, het ontwikkelen van de eigen persoon en het kunnen innemen van een plek in een snel veranderende samenleving. Het leren in en met de praktijk motiveert de leerlingen en geeft hen inzicht in hun eigen mogelijkheden, zodat een leerling die het Griendencollege verlaat voldoende zelfsturend is en eigen regie kan nemen om vol zelfvertrouwen de volgende stap te kunnen zetten in het vervolgonderwijs.

Onze missie
Het Griendencollege is een kleine, zelfstandige school voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo). Wij verzorgen onderwijs met de nadruk op de 'V' van het vmbo; voorbereidend op de volgende stap die onze leerlingen zetten. Van oudsher geworteld in de Sliedrechtse samenleving en directe omgeving werken we nauw samen met de wereld om ons heen. Wij bouwen aan een nieuw soort 'schoolgebouw', namelijk een zeer goed en sterk netwerk door diverse dwarsverbindingen met onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en samenleving. Wij doen dat op basis van de volgende drie kernwaarden: betrokkenheid, gedegenheid en ontwikkeling. Kernwaarden van waaruit al ons beleid gestalte krijgt. De school is ontstaan uit fusies tussen protestants-christelijk en openbaar onderwijs en is daarmee een samenwerkingsschool, de ideale afspiegeling van de omgeving buiten de school.

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent koken (niveau 4) 
Plaatsingsdatum
15-5-2018
Met ingang van
Schooljaar 2018/2019
Soort vacature
Parttime
FTE
+/- 0,6 fte
Omschrijving
Het Griendencollege, kleinschalige vmbo-school in Sliedrecht, is op zoek naar kandidaten die in het bezit zijn van het diploma onderwijsassistent (niveau 4) met kennis en kunde in de (groot)keuken.

Onze vmbo-leerlingen van Zorg & Welzijn en Dienstverlening & Producten krijgen les in facilitaire dienstverlening: catering en inrichting en voeding. Aan jou de taak om de docent Zorg & Welzijn zo goed mogelijk te ondersteunen. Hiervoor is het van belang dat jij zelfstandig kooklessen kunt geven. Ben jij een kei in het motiveren van leerlingen en is koken een hobby van jou? Heb jij minimaal een afgeronde opleiding onderwijsassistent (niveau 4) en zorg je voor de goede werksfeer?

Dan zoeken wij jou!

Voor vragen of informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Els Hubers, tel. 0184-750200

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Functie-eisen:
  • MBO Onderwijsassistent opleiding (niveau 4) of opleiding gerelateerd aan koken
  • In het bezit van het HACCP-certificaat en het diploma Sociale HygiĆ«ne of bereid om te gaan halen.

Ervaring:
  • Ervaring met zelfstandig werken met een kleine groep leerlingen onder supervisie van een docent
  • Ervaring met koken en recepten uitleggen

Vaardigheden:
  • Leerlingen met behulp van een voedingswijzer een gezonde maaltijd laten samenstellen en bereiden
    op basis van een recept met behulp van geschikte apparatuur en daarbij de hygiƫneregels in acht (laten) nemen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Werkdagen/tijden:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (deels 's avonds) en verschillend per half schooljaar.

Aanstelling:
+/- 0,6 fte

Inschaling:
volgens cao voortgezet onderwijs
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.