Vacature Docent wiskunde in Helmond

Onderwijs

Over Jan van Brabant College

Naam school
Jan van Brabant College
Contactpersoon
Mevr. Ruijsink
Plaats
Helmond
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving

Het Jan van Brabant College bestaat uit 2 zelfstandige scholen: de vestiging Molenstraat en de vestiging Deltaweg met de nevenvestiging Wethouder Ebbenlaan (de Cajuit), Eerste Opvang Anderstaligen (EOA). De vestiging Molenstraat biedt mavo/vmbo-tl, havo, vwo en Tweetalig Onderwijs in het havo en vwo aan. De vestiging Deltaweg biedt naast mavo/vmbo-tl / gl LeerWegOndersteunend Onderwijs (LWOO) aan. Beide scholen opereren onderwijskundig zelfstandig en kunnen bogen op een rijke en wijze onderwijshistorie.

The Jan van Brabant College vestiging Molenstraat also offers bilingual (EN-NL) education at havo and vwo level. The Jan van Brabant College vestiging Molenstraat is constantly on the look out for English native or near-native speaker teachers of many different subjects, to work at our school. Native or near-native speakers are especially welcome to apply.

Het Jan van Brabant College stelt zich ten doel kwalitatief hoogstaand openbaar voortgezet onderwijs in Helmond en regio te verzorgen. Dit houdt in, dat leerlingen van allerlei levensbeschouwelijke richtingen tot de school worden toegelaten op voorwaarde, dat zij aan de geldende toelatingsnormen voldoen. Op een positieve en bewuste manier in saamhorigheid omgaan met elkaar, met de omgeving en de algemeen geldende normen en waarden, staat binnen onze scholen voorop. Kwaliteit, professionaliteit, respect voor elkaar toegankelijkheid, zorg, cultuur en tweetalig onderwijs zijn belangrijke pijlers van ons onderwijs. 
 
Bij de medewerkers van het Jan van Brabant College staan de kwaliteit van het onderwijs en het welzijn van onze leerlingen voorop. Goede communicatie, openheid en dialoog zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Door op school het respect voor elkaar centraal te stellen en te benadrukken, wordt een prettig en veilig schoolklimaat gecreëerd, waarbinnen jongeren zich ten volle kunnen ontplooien.
 
Natuurlijk zijn behalve de kwaliteit van het onderwijs ook goede, overzichtelijke en duurzaam ingerichte gebouwen, waar het individu altijd duidelijk zichtbaar blijft, van cruciaal belang.

 

 

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 
Plaatsingsdatum
15-5-2018
Met ingang van
20-8-2018
Soort vacature
Fulltime
FTE
1,0
Aantal uren
24
Omschrijving

Docent wiskunde 

Schooljaar 2018-2019

 1,0 fte.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij de school voor tweetalig onderwijs? 

Profiel:

Ben jij in het bezit van een eerstegraad bevoegheid voor het vak wiskunde of heb je een tweedegraads bevoegdheid en aan het studeren voor een eerstegraad bevoegdheid? Ben je daarnaast gedreven, doelgericht en kun je jezelf aanpassen in een veranderende organisatie? Solliciteer dan nu op deze functie.

Het betreft een fulltime functie voor 24 lessen per week m.i.v. het nieuwe schooljaar.  Je geeft les in boven- en onderbouw van (tto) havo en (tto) vwo. 
De salariĆ«ring vindt plaats in salarisschaal LB. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.