Vacature Leraar speciaal Onderwijs in Rotterdam

Onderwijs

Over Koninklijke Visio Rotterdam

Naam school
Koninklijke Visio Rotterdam
Contactpersoon
HR-administratie
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving

Domein Onderwijs van Koninklijke Visio geeft speciaal en voortgezet speciaal onderwijs aan blinde, slechtziende en/of meervoudig beperkte leerlingen. Dit gebeurt vanuit de schoollocaties Amsterdam, Breda, Grave, Haren, Huizen en Rotterdam. De locatie Rotterdam betreft een school met MB, SO en VSO.

Vacature

Functietitel
Leraar speciaal Onderwijs 
Plaatsingsdatum
15-5-2018
Met ingang van
20-08-2018
Referentienummer
O18-09
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,60
Omschrijving
Leraar speciaal Onderwijs
Voor 24 uur per week
Voor bepaalde tijd
vanaf 20 augustus 2018 tot 20 juli 2019
Standplaats Rotterdam

Ben jij geïnteresseerd in hoe blinden en slechtzienden leren, welke aanpassingen je kunt toevoegen aan het onderwijs en hoe jij ze optimaal kunt begeleiden?
Houd je van een kleinschalige school met een divers team?
 
Dan moet je zeker solliciteren!
 
Wij zijn op zoek naar een gedreven, flexibele leraar met hart voor het onderwijs die op onze school in Rotterdam een aantal leerkrachten kan vervangen in diverse groepen.
 
Wie zijn wij
Koninklijke Visio geeft speciaal en voortgezet speciaal onderwijs aan blinde, slechtziende en/of meervoudig beperkte leerlingen. Dit gebeurt vanuit de schoollocaties Amsterdam, Breda, Grave, Haren, Huizen en Rotterdam.
 
Jouw taken
Je voert de regie op onderwijskundig gebied bij het verzorgen van het onderwijs aan leerlingen. Je geeft les, verzorgt en organiseert (onderwijs)activiteiten op de school.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij vragen
Je beschikt over een relevante HBO-opleiding en hebt relevante werkervaring in het (speciaal) Onderwijs. Een afgeronde Master SEN opleiding is een pré. Je bent een generalist, bent in staat om een actieve bijdrage te leveren aan het gezamenlijke resultaat en hebt affiniteit met de doelgroep (cluster 1). Zelfstandig functioneren binnen een team is jou niet vreemd. Wij verwachten dat je kunt werken met heterogene groepen, creatief en flexibel bent. Je gaat uit van mogelijkheden en kansen en hebt een heldere visie op de toekomst. Daarnaast ben je bekend met onze kernwaarden: Vakmanschap, Inspireren, Samenwerking, Initiatief en Ontwikkelen.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Een prettige werkomgeving waarbij eigen initiatief voorop staat. De functie heeft een omvang van 24 uur per week en is voor bepaalde tijd in verband met vervanging. Andere parttime varianten zijn bespreekbaar. Deze vacature kan ook gecombineerd worden met onze andere gelijktijdig lopende vacature, 16 uur per week (kleutergroep). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO PO. Het bruto maandsalaris wordt bepaald volgens schaal LB.
 
.
 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Inlichtingen en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ulco van der Ende, schoolleider, 088‑5858330. Je sollicitatie met cv ontvangen wij graag vóór 28 mei a.s. bij voorkeur per mail aan werving&selectie@visio.org onder vermelding van vacaturenummer O18-09.
 
Bij gebleken geschiktheid genieten re-integrerende en interne kandidaten voorrang bij het vervullen van de vacature.
 
In het kader van ons beleid van sociale veiligheid wordt een Verklaring Omtrent
Gedrag (VOG) gevraagd
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.