Vacature Leraar Veiligheid in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 14.500 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.300 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Veiligheid 
Plaatsingsdatum
15-5-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen het college Sport, Opvoeding, Maatschappij en Veiligheid zijn wij op zoek naar een leraar Veiligheid bij het team Orde & Veiligheid voor 0,8-1,0 fte.Onze nieuwe collega verzorgt o.a. lessen Beveiliging en Handhaving en een keuzedeel aan studenten op niveau 2 en 3. Jij draagt jouw professionele kennis en vaardigheden over aan onze studenten. Je zet hen aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij je gebruik maakt van diverse werkvormen. Je vertaalt relevante ontwikkelingen in jouw werkveld naar het opleidingsprogramma. Daarnaast houd je je bezig met de ontwikkeling van de examens en participeer je in (teamoverstijgende) projecten en/of werkgroepen. Ook begeleid je studenten tijdens hun stages. Je bent bereid een schooluniform te dragen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je functieprofiel
Beschik jij over:
- een hbo werk- en denkniveau?
- (bij voorkeur) een relevante onderwijsbevoegdheid*?
- up-to-date kennis over het vakgebied en de opleiding?
- ervaring in het coachen en begeleiden van studenten?
- ervaring met de toepassing van digitale leermiddelen?
- een goed netwerk?
Ben jij:
- leergierig?
- enthousiast over je vak?
- in staat om jouw pedagogische en didactische vaardigheden
  gedifferentieerd in te zetten?
- sociaal en communicatief sterk? 

En:
- toon jij initiatief?
- kun jij goed samenwerken?

Dan is deze baan vast iets voor jou!

* Heb je nog geen onderwijsbevoegdheid, en wel interesse in deze functie? Kijk dan verder op www.deltion.nl/werken-bij/leraar-of-instructeur. Mogelijk kom je toch in aanmerking voor een baan in het onderwijs.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.019,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul vóór 28 mei 2018 het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 5 juni en/of vrijdagmorgen 8 juni 2018.
Voor nadere informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Jolanda Pool (opleidingsmanager), telefoonnummer: 038-8534166.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.