Vacature Docent Nederlands 2e graads Revius Doorn in Doorn

Onderwijs

Over Revius Lyceum

Naam school
Revius Lyceum
Contactpersoon
Afdeling P&O
Plaats
Doorn
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Revius Lyceum is een school voor mavo, havo, atheneum, tweetalig atheneum en tweetalig gymnasium. De school telt ruim 1.500 leerlingen. Wij hebben een team van ruim 100 docenten en 50 onderwijsondersteunende collega's. De schoolleiding bestaat uit de rector en 4 conrectoren. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen en medewerkers voelen dat ze ertoe doen.
 
Het Revius Lyceum start schooljaar 2017-2018 in een nieuw schoolgebouw op ons eigen lommerrijk terrein. In dit gebouw gaan wij verder met differentiëren en het inzetten van de iPad als hulpmiddel in de les. De school beschikt over een studiezaal, werkt samen met de regionale bibliotheek en heeft leerpleinen in ieder cluster van (vak)lokalen. Wij bieden elke leerling de mogelijkheid tot het volgen van plusprogramma’s om zo het curriculum van de schoolloopbaan uit te bouwen. Daarnaast stimuleren wij elkaar om nieuwsgierig, creatief en kritisch te zijn.
 
In onze visie op leren staan drie kernwaarden centraal: Aandacht - wij zien elk kind, Ambitie - wij dagen de leerling sociaal én cognitief uit, Actief leren - wij vragen de leerling actief mee te doen. En niet onbelangrijk: wij werken en leren ook om plezier te hebben!
 
De persoonlijke ontwikkeling van medewerkers vinden wij belangrijk, daarom participeren wij in LeerKRACHT. Tevens hebben wij de erkenning als officiële opleidingsschool voor docenten en onderwijsondersteunend personeel en hechten wij veel waarde aan een goede begeleiding van onze collega’s.
 
Wilt u onze website bezoeken, ga dan naar: www.revius.nl.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads Revius Doorn 
Plaatsingsdatum
14-5-2018
Referentienummer
20174508
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,50
Aantal uren
9
Omschrijving
Het Revius Lyceum Doorn zoekt per 1 augustus 2018 een:

Docent Nederlands
  • ca. 0,50 fte
  • ca. 9 lesuren van 75-minuten
  • 2e graads
  • tijdelijke baan met uitzicht op vast

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Een creatieve, enthousiaste en flexibele collega die goed kan samenwerken met collega¹s binnen en buiten de sectie en die een bijdrage levert aan het ontwikkelen van nieuwe werkvormen en opdrachten. Een collega met hart voor brugklasleerlingen en ie tevens een actieve bijdrage levert aan het schoolleven.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Een intensief begeleidingstraject voor beginnende docenten en een goede begeleiding voor alle nieuwe collega’s. De functie is in principe ingeschaald in schaal LB volgens de CAO-VO. Bij een volledige betrekking bedraagt het salaris minimaal € 2.601,- en maximaal € 3.978,-. Afhankelijk van de ervaring en kwaliteiten van de kandidaat is een hogere inschaling mogelijk. In het kader van de invoering van de functiemix is het in principe ook mogelijk dat nieuw benoemde docenten in een andere salarisschaal kunnen worden benoemd. Er is sprake van goede secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de CVO Groep, die in een aantal gevallen boven de regelingen van de CAO-VO uitgaan.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Edith van den Brink, conrector, per e-mail: e.vandenbrink@reviusdoorn.nl of telefonisch (0343) 412145.

Een uitgebreide functiebeschrijving van docent LB/LC/LD kunt u aanvragen bij de afdeling P&O, telefoon (0343) 489911.

Reageren?
Heeft u interesse in deze functie, stuurt u dan uw motivatiebrief en CV uiterlijk 23 mei a.s. via de button ‘Vacatures’.

Op 30 mei a.s. vinden de selectiegesprekken plaats.

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.