Vacature Leerkracht onderbouw in Krimpen aan den IJssel

Onderwijs

Over obs Kortland

Naam school
obs Kortland
Contactpersoon
Mevr. A. Wooning
Plaats
Krimpen aan den IJssel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Obs Kortland maakt deel uit van de Stichting BLICK op onderwijs (Boeiend Leren in Capelle en Krimpen aan den IJssel). Stichting BLICK op onderwijs beheert 8 reguliere openbare basisscholen, 1 openbare school voor speciaal basisonderwijs en 1 openbare school voor voortgezet onderwijs voor praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo. Op deze manier biedt BLICK op onderwijs een doorgaande leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.

Obs Kortland is een Vreedzame school met als visie “Ruimte voor talent”. Ieder kind heeft een talent en mag dat ontdekken op Kortland. Naast speciale aandacht voor techniek (Robbie en 3D printer), natuur (schooltuin, kippen en bijen), creativiteit en getalenteerde leerlingen (Plusklas) organiseren we speciale middagen voor talentontwikkeling. Ontdek wat je leuk vindt en waar je goed in bent!

Meer informatie over de school is te vinden op www.obskortland.nl

Vacature

Functietitel
Leerkracht onderbouw 
Plaatsingsdatum
14-5-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Wat ga je doen?
Je gaat lesgeven aan leerlingen in de onderbouw. Ontmoeting is een krachtig middel om af te stemmen en nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Jouw bijdrage wordt hierbij gewaardeerd. Je gaat kinderen leren dat zij deel uitmaken van een gemeenschap die de klas en school vormt en leren dat zij daar een bijdrage aan leveren. Je leert de leerlingen oog en oor te hebben voor anderen, zich verantwoordelijk te voelen voor het algemeen belang: initiatiefrijk, zorgzaam en betrokken. Hiervoor zijn alle handvatten binnen de school aanwezig en ook is er sprake van bijbehorende begeleiding.

Dit bieden wij
Wij bieden je een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd als docent LA, conform de cao-po. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en je kunt gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering.
Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Ook daarin willen we initiatieven graag honoreren.

Wie ben jij? 
Medewerkers van BLICK zijn hooggekwalificeerd, nemen eigen initiatief, zijn inspirerend en bevlogen, zijn zelfstandig en nemen eigen verantwoordelijkheid in een motiverende, stimulerende leeromgeving voor leerling en medewerker.  
 
Voor Obs Kortland zoeken wij een medewerker die met enthousiasme de visie van de Vreedzame school en Ruimte voor Talent kan overbrengen op de leerlingen. Je vindt uitdaging in techniek en natuur en je geeft samen met de collega’s ons onderwijsconcept verder vorm. 
  • Je beschikt over een basis bevoegdheid om les te geven;
  • Je bent proactief en voelt je thuis in een omgeving die in beweging is;
  • Je werkt graag samen en hebt er plezier in om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het ons onderwijs;
  • Je staat open voor feedback en kunt en wilt deze ook aan collega´s geven;
  • Je beseft dat je als leerkracht nooit bent uitgeleerd en bent bereid om continu aan je ontwikkeling te werken;
  • Je kunt goed functioneren in een school in ontwikkeling en accepteert dat dit met ups en downs gaat;
  • Je blijft werken aan de kwaliteitsverbetering van het onderwijs.
 
Meer informatie en sollicitatie  
Herken je je in wat hierboven geschreven is, past dat bij jouw ambities en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Motiveer jouw ambities en reageer dan voor 28 mei 2018 via de “solliciteren” button.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Teja Ras, directeur a.i. Obs Kortland, via e-mail t.ras@blickoponderwijs.nl of telefonisch via 0180-512477/512916. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.