Vacature Docent NASK1 en NASK2 in Amsterdam

Onderwijs

Over De Apollo

Naam school
De Apollo
Contactpersoon
Mevr. Heringa
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo
Beschrijving
De Apollo is een vriendelijke kleine school die passend onderwijs aanbiedt aan vmbo-t en onderbouw HAVO leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben op sociaal-emotioneel en/of didactisch gebied. Het onderwijs heeft tot doel het behalen van een vmbo-t diploma of doorstroom naar de HAVO bovenbouw. Het pedagogisch klimaat wordt gekenmerkt door veel aandacht voor de leerlingen en is voorspelbaar en veilig. Onze klassen zijn klein. Onze waarden zijn:  Veiligheid –Betrokkenheid –Plezier –Groei. Er wordt gewerkt aan een havo-bovenbouw, start in schooljaar 2019-2020.
Bij de school kan er gratis geparkeerd worden.
 
Bijzonderheden
De Apollo onderdeel van ZAAM Interconfessioneel Voortgezet Onderwijs met 23 scholen in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam.
De scholen binnen ZAAM zijn kleinschalig georganiseerd en bieden een veilig leerklimaat. Elke ZAAM-school, van praktijkschool tot gymnasium, brengt kwalitatief goed onderwijs in de leef- en woonomgeving van de leerlingen, die als verantwoordelijke burgers kunnen uitstromen in onze samenleving.

Vacature

Functietitel
Docent NASK1 en NASK2 
Plaatsingsdatum
14-5-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 fte
Aantal uren
10
Omschrijving
De lessen worden in overleg in de sectie verdeeld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Wij zoeken een bevoegde docent natuur- en of schekunde. Het liefst met affiniteit en ervaring met onze doelgroep,  d.w.z. met leerlingen met een extra ondersteuningsbehoeft. Dit zijn b.v. leerlingen met autisme, ADHD,een angststoornis, ADD,  enz.
De gebruikte lesmethode is NOVA -NASK.  Bij De Apollo wordt er steed meer digitaal gewerkt,  'blended learning' is de weg die wij gekozen hebben. Volgend schooljaar start leerjaar 1 met 'Bring Your Own Device', een laptop met touchscreen.De klassen zijn klein 16-18 leerlingen per klas.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Al onze medewerkers krijgen een laptop van de school. Onze school biedt uitgebreide scholingsmogelijkheden, ook via de ZAAM-academie. Op het parkeerterrein van de school kan gratis geparkeerd worden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
U kunt uw sollicitatiebrieven via Meesterbaan insturen naar Mw. G. Heringa, directeur van De Apollo. Uw brief wordt voor maandag 28 mei verwacht. In week 23 willen wij de sollicitatie gesprekken met de kandidaten voeren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.