Vacature Docent Natuurkunde, 2e graads in Soest

Onderwijs

Over Griftland College

Naam school
Griftland College
Contactpersoon
Mevr. M. de Klaver
Plaats
Soest
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Het Griftland College is een christelijke school, die open staat voor alle leerlingen die de identiteit van de school respecteren. De school ligt in een zeer rustige omgeving en is gehuisvest in een modern gebouw. Docenten krijgen van school een netbook, waarmee zij optimaal gebruik kunnen maken van digitale mogelijkheden om hun lessen te ondersteunen. Internet is overal in de school toegankelijk.

Op het Griftland College werken we aan Betekenisvol Onderwijs. Betekenisvol Onderwijs ondersteunt het leren van leerlingen. Wanneer leerlingen betekenis kunnen geven aan het leren, bevordert dit hun motivatie voor het onderwijs. Met de drie pijlers ‘inhoud, werkvorm en contact’ betrekken we de leerlingen actief bij de les en werken we samen aan Betekenisvol Onderwijs.
 
In het nieuwe schoolplan 2016-2020 staan gedifferentieerd en gepersonaliseerd leren centraal. Samen met leerlingen willen we op zoek naar de mogelijkheden om dit op het Griftland College vorm te gaan geven.
 
Het inwerken van nieuwe docenten is op het Griftland College uitstekend georganiseerd. Twee schoolopleiders begeleiden de nieuwe collega's in een intensief programma waarin veel ruimte is voor individuele begeleiding en intervisie met de groep.

Er heerst een prettige, collegiale en leerlingvriendelijke sfeer.
Bijzonderheden
Van docenten wordt verwacht dat zij een inhoudelijke bijdrage leveren aan de Christelijke identiteit van de school.

Vacature

Functietitel
Docent Natuurkunde, 2e graads 
Plaatsingsdatum
14-5-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6-0,8 fte
Aantal uren
12-17 lessen
Omschrijving
Vanwege het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een docent natuurkunde. Wij zoeken een enthousiaste collega die zich bij voorkeur voor langere tijd aan de school wil verbinden.
Wij vinden samen leren en werken belangrijk. In de onderbouw van het havo en vwo werken de docenten natuurkunde dit jaar en volgende jaren aan het inrichten van meer plaats- en tijdonafhankelijk onderwijs, waarin de leerling steeds meer regie neemt in zijn eigen onderwijsproces. De nieuwe collega werkt hier graag aan mee en neemt bij voorkeur (enige) ervaring met dit type onderwijs mee.
Het gaat om 12 tot 17 uur natuurkunde, eventueel aangevuld met lessen in een aanverwant vak als science en/of scheikunde. 

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Uw laatst verdiende salarisschaal en trede zullen bij benoeming als referentiekader worden gebruikt.
Het betreft een vacature met een tijdelijke aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wij ontvangen uw reactie bij voorkeur per email t.a.v. de heer E.L Hordijk (plaatsvervangend rector), voorzien van CV. U kunt uw reactie en CV sturen naar sollicitatie@griftland.nl
De sluitingsdatum voor deze vacature is woensdag 16 mei 2018.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.