Vacature HRM senior beleidsadviseur in Lelystad

Onderwijs

Over Eduvier onderwijsgroep

Naam school
Eduvier onderwijsgroep
Contactpersoon
Mevr. Tolner
Plaats
Lelystad
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving
Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
 

Vacature

Functietitel
HRM senior beleidsadviseur 
Plaatsingsdatum
14-5-2018
Referentienummer
2017-24
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving
Senior (beleids)adviseur HRM (M/V)
Locatie: Lelystad
WTF: 0,8
 
Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of ernstige gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we ook arbeidstoeleidingstrajecten. Tot slot verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
Eduvier is een middelgrote werkgever in Flevoland en voert ambitieus en op ontwikkeling gericht HRM-beleid.
 
De werkplek
De afdeling HRM bestaat uit 4 – 5 medewerkers en maakt deel uit van het bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau is gevestigd in Lelystad. De medewerkers van het bedrijfsbureau adviseren en ondersteunen het bestuur, de directies, scholen en afdelingen bij werkzaamheden op het gebied van HRM, ICT, financiën, inkoop, communicatie en de leerlingenadministratie.
 
De functie
Als HRM (beleids)adviseur draag je actief bij aan de strategische beleidsontwikkeling van Eduvier, aan het integraal HRM-beleid en aan de verdere professionalisering van onze medewerkers en de organisatie. Daarnaast adviseer je een of meerdere directeuren en afdelingsleiders over hun personeelsbeleid en ondersteun je hen bij de uitvoering hiervan. In voorkomende gevallen treed je op als projectleider, doorgaans in opdracht van de bestuurder. Binnen de afdeling functioneer je als primus inter pares, in voorkomende situaties coördineer je de case-load van de afdeling.
Voor deze functie zoeken wij een ervaren en zelfbewuste HRM professional. Ervaring in het onderwijs is een nadrukkelijke pre.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
  • Je beschikt over een academisch werk - en denkniveau en een voor het domein HRM relevante (afgeronde) WO-opleiding;
  • Je hebt ruime, relevante werkervaring in een vergelijkbare functie (in het onderwijs);
  • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het terrein van HRM en organisatieontwikkeling;
  • Je bent een teamspeler en kunt coördineren en samenwerken;
  • Je beschikt over uitstekende advies– en communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt consequenties van externe ontwikkelingen vertalen naar HRM beleid binnen een onderwijsorganisatie;
  • Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit en rapporteert aan de bestuurder;
  • Je denkt in oplossingen en bent resultaatgericht. Je toont veerkracht, bent daadkrachtig en creatief en beschikt over een gezonde dosis humor.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 11
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende baan en een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.509,= bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 11). De functie is per direct beschikbaar.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil je meer weten over Eduvier onderwijsgroep of over bovengenoemde locatie bezoek dan onze website www.eduvier.nl. Voor specifieke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Els van Doorn, bestuurder Eduvier onderwijsgroep telefoonnummer 06 – 53312439 of 0320 - 252378.
 
Interesse?
Herken je je in het profiel en voel je je uitgedaagd, mail dan je CV met motivatie vóór 28 mei 2018 naar vacature@eduvier.nl. ovv vacaturenummer 2017-24.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.