Vacature Contractmanager in Amsterdam

Onderwijs

Over ZAAM College van Bestuur & Ondersteuningsbureau

Naam school
ZAAM College van Bestuur & Ondersteuningsbureau
Contactpersoon
Afd. Werving
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Over ZAAM
Wij bestaan uit 23 kleinschalig georganiseerde scholen in het voortgezet onderwijs in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam. Onze scholen bieden verschillende vormen van voortgezet onderwijs, van gymnasium tot praktijkschool. Wij willen onze leerlingen, in een veilig leer- en leefklimaat, begeleiden en inspireren in hun ontwikkeling tot zelfbewuste wereldburgers.
De scholen en het College van Bestuur worden ondersteund en geadviseerd op het gebied van onderwijsbeleid, financiën, ICT, huisvesting en P&O, door de medewerkers van het ondersteuningsbureau.
 
Ben je op zoek naar een interessante en afwisselende baan in het voortgezet onderwijs? Wil je jouw talenten inzetten voor de ontwikkeling van jonge mensen en tegelijkertijd zelf de kans krijgen om jezelf verder te professionaliseren? Kom dan werken bij ZAAM.
 
ZAAM schept de voorwaarden. Jij vult het in!
Onderwijs geven in de regio waar ZAAM scholen heeft, is uitdagend werk. Dat vraagt wat van je, maar daar krijg je ook wat voor terug. Een aanstelling bij ZAAM geeft, in plaats van bij een individuele school, je zekerheid en tegelijkertijd de mogelijkheden tot mobiliteit. We bieden je arbeidsvoorwaarden conform de cao VO (8% vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, tegemoetkoming reiskosten en ABP-pensioenregeling) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (collectieve zorg-/arbeidsongeschiktheidsverzekering, pakketkorting op andere verzekeringen). Natuurlijk geven we uitvoering aan het Convenant Leerkracht. Daarnaast stimuleren en faciliteren we jouw professionele ontwikkeling en bieden we loopbaanperspectief. Niet alleen voor leraren, maar ook voor ondersteunend personeel en leidinggevenden.
 

Vacature

Functietitel
Contractmanager 
Plaatsingsdatum
14-5-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 fte
Omschrijving
Door verschillende  ontwikkelingen binnen ZAAM diensten is de nieuwe functie ontstaan van Contractmanager (1,0 fte).

De organisatie
Stichting ZAAM is een organisatie met 23 scholen voor interconfessioneel voortgezet onderwijs in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam. Deze scholen verzorgen voor bijna 11.000 leerlingen het onderwijs, variërend van praktijkonderwijs tot gymnasium.
 
ZAAM diensten
Het College van Bestuur wordt ondersteund door een kleinschalig ingericht bureau, genaamd ZAAM diensten. De ondersteuning van de scholen die centraal georganiseerd wordt, heeft een duidelijke meerwaarde voor de scholen. Het betreft voornamelijk  werkzaamheden op het gebied van onderwijsbeleid, financiën, functioneel beheer, huisvesting en P&O.
 
Voor het team Huisvesting & Facilitair zoeken we een contractmanager die verantwoordelijk is voor het faciliteren, ontwikkelen, inrichten, nakomen en optimaal benutten van de contractuele afspraken met leveranciers.
 
Wat ga je doen?
 • Centraal aanspreekpunt voor alle zaken op het gebied van inkoop- en contractmanagement, voor zowel interne als externe partijen;
 • Regie voeren op het ICT contract, met de nieuwe leverancier;
 • Opstellen van en onderhandelen over contracten en het beoordelen van contracten op doel- en rechtmatigheid, onredelijke bedingen en valkuilen;
 • Bewaken van de contractperformance;
 • Ontwikkelen en onderhouden van  de relatie met leveranciers;
 • Opstellen van adviezen en voorstellen op het gebied van inkoop en contractmanagement;
 • Interne controle op het naleven van de contactafspraken op de scholen;
 • Optreden als intermediair tussen de scholen en de leverancier.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wat vragen we van je?
 • Opleiding op HBO+/WO niveau;
 • Bij voorkeur NEVI I/NEVI Contractmanagement of een vergelijkbare opleiding;
 • Aantoonbare ervaring met inkoop en aanbesteding op tactisch niveau;
 • Aantoonbare ervaring met regievoering op ICT contracten;
 • Stevige gespreks- en onderhandelingspartner;
 • Ondernemend en commercieel denkend;
 • De (interne) klantvraag goed kunnen vertalen in dienstverlening.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat kun je van ons verwachten?
Een team en organisatie die sterk in ontwikkeling zijn. Een salaris op basis van kennis en ervaring in schaal 10 CAO-VO. ZAAM biedt daarnaast goede mogelijkheden om je verder te professionaliseren. Het dienstverband is in aanvang tijdelijk voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Hoe gaat het nu verder?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leander Woltinge, manager Huisvesting & Facilitair, telefoon 06 – 11313705.
Solliciteren kan tot 28 mei 2018 (via www.meesterbaan.nl). Je kunt je sollicitatie richten aan Leander Woltinge.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.