Vacature Teamleider onderbouw in Bilthoven

Onderwijs

Over Stichting Werkplaats Kindergemeenschap

Naam school
Stichting Werkplaats Kindergemeenschap
Contactpersoon
Mevr. Yvonne Vermeulen
Plaats
Bilthoven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor VMBO-t, HAVO, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. Sinds september 2006 bewonen we een nieuw schoolgebouw waarin we werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat.

Vacature

Functietitel
Teamleider onderbouw 
Plaatsingsdatum
14-5-2018
Met ingang van
27 augustus 2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Aantal uren
tussen 5 en 10
Omschrijving
De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor VMBO-t, HAVO, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. We werken in een prachtig modern schoolgebouw dat volledig is toegerust voor onze manier van werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat. De kernwaarde gelijkwaardigheid is zichtbaar in de omgangsvormen. Samenwerken is een belangrijke vaardigheid op onze school. Kennisoverdracht en onderwijs in vaardigheden gaan hand in hand. We proberen de werkers te begeleiden naar een leven als sterke, verstandige en sociale burgers.  

Kenmerkend voor het werkplaatsleren is samen leren en creëren. Het onderwijs wordt in samenhang aangeboden waarbij iedereen van iedereen leert. De werkers en medewerkers vinden hun thuisbasis in het domein. Als belangrijkste taak heeft de teamleider de dagelijkse leiding van het team en sturing geven aan de onderwijskundige keuzes.
 
We vragen van je dat je wilt bijdragen aan vernieuwend onderwijs, dat je een teamspeler bent en stressbestendig.
We bieden je een inspirerende en boeiende werkomgeving, een prachtig schoolgebouw in de mooie omgeving van Bilthoven, een enthousiast team van medewerkers en een domein vol enthousiaste werkers.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
  • Je hebt een onderwijsbevoegdheid voor het voortgezet onderwijs en je hebt ruime lesgevende ervaring met de doelgroep. Vanuit deze eigen ervaring ben de je een goede coach voor de medewerkers en een vertrouwenwekkend aanspreekpunt voor ouders en werkers.  
  • Je hebt liefde voor en kennis van het vernieuwingsonderwijs. Je bent gericht op het voortdurend door ontwikkelen van de werkmethodes van je team en je medewerkers. 
  • Je bent ICT-vaardig. 
  • Je bent gericht op samenwerking met je teamleden en met de overige leden van de schoolleiding. Je vormt de brug tussen de ontwikkelingen in het eigen team en die van de school als geheel. 
  • Je kunt goed organiseren en communiceren. Met die vaardigheden zorg je dat iedereen goed geïnformeerd is over wat er te doen staat en waarom. 
  • Je wilt je verbinden met de school als geheel. Werken op de Werkplaats is je verbinden met de kinderen, de collega's en de traditie waarin de school staat. De baan vraagt veel inzet en geeft veel plezier.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
12 plus toelage
Arbeidsvoorwaarden
volgens CAO Voortgezet Onderwijs

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Motivatiebrieven met CV kunnen via de mail worden gericht aan Yvonne Vermeulen, staffunctionaris P&O: y.vermeulen@wpkeesboeke.nl 
Brieven dienen uiterlijk maandag 4 juni 2018 om 9.00 uur binnen te zijn. 
Op basis van de brieven zullen enkele kandidaten worden uitgenodigd. 
Kandidaten dienen rekening te houden met de volgende gespreksdata: 
  • eerste gespreksronde, woensdag 13 juni tussen 10.00-16.00 uur 
  • tweede gespreksronde, maandag 18 juni tussen 10.00-13.00 uur
Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Jeroen Croes, rector.
Dit kan via het telefoonnummer van de school, 030-228 28 41.  
Voor meer informatie zie de website www.wpkeesboeke.nl 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.