Vacature Docent beroepsgerichte vakken in Utrecht

Onderwijs

Over ROC Midden Nederland

Naam school
ROC Midden Nederland
Contactpersoon
Mevr. van den Hoogen-Renes
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Website
Beschrijving
ROC Midden Nederland (ROC MN) is een ondernemende onderwijsorganisatie voor middelbaar beroepsonderwijs, participatieonderwijs en bedrijfsopleidingen in de provincie Utrecht. ROC MN staat voor actueel en relevant onderwijs. Ons onderwijs maken we samen, in co-creatie met het beroepenveld waarvoor we onze studenten opleiden.
ROC MN heeft circa 20.000 studenten en 1800 medewerkers op meer locaties in Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort en omliggende gemeenten. De mbo-opleidingen worden aangeboden binnen kleinschalige, branchegerichte colleges en variëren van niveau 1 t/m niveau 4.
 

Vacature

Functietitel
Docent beroepsgerichte vakken 
Plaatsingsdatum
14-5-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 FTE
Omschrijving
Als docent bij ROC Midden Nederland ben je een talentvolle, motiverende docent voor studenten en een waardevolle collega binnen je team. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen. Je geeft o.a. les in de vakken pedagogiek, ontwikkelingspsychologie, werken in de praktijk. Als docent weet je studenten te prikkelen en bereid je ze voor op de praktijk. Daarnaast lever jij, als onderdeel van het docententeam, op proactieve wijze een bijdrage aan het teamoverleg. Je ontwikkelt nieuwe lesplannen, beoordeelt examens, begeleidt bij projecten en examenopdrachten en handelt voorkomende administratieve werkzaamheden behorende bij jouw functie af. Tot slot is het mogelijk dat je ook de rol van loopbaanbegeleider en/of stagebegeleider vervult. Hierbij begeleid en coach je studenten. Dit doe je graag in groepsverband, maar ook op individueel niveau.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
  • Een relevante opleiding zoals bijvoorbeeld pedagogiek, PABO of didaktiek en de bereidheid om een onderwijsbevoegdheid te halen;
  • Ruime ervaring in de kinderopvang en/of het basisonderwijs;
  • Een aanjager als het gaat om onderwijsvernieuwing. Je hebt ideeën en weet anderen daar op positieve wijze in te betrekken en voor te motiveren;
  • Iemand met affiniteit met de doelgroep van ons college;
  • Een verbinder tussen het vakgebied en de context van de beroepen waarvoor onze studenten worden opgeleid;
  • Iemand die het leuk vindt om te werken met leerlingen in de leeftijdscategorie van 16-25 jaar en weet hen op enthousiaste, oprechte wijze te motiveren en stimuleren het beste uit zichzelf en hun studie te halen;
  • Een collega die gericht is op samenwerking, flexibel, zelfstandig en proactief;
  • Bereidheid om aanvullende scholing te volgen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB schaal CAO MBO
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden onze nieuwe docent een tijdelijke aanstelling voor één jaar, met uitzicht op voortzetting van het dienstverband. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring minimaal 2687,- en maximaal 4019,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling in schaal LB, (CAO MBO).
Daarnaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), een reiskostenregeling en aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse? Klik hier voor meer informatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.