Vacature Docent Digitale Vaardigheden in Utrecht

Onderwijs

Over ROC Midden Nederland

Naam school
ROC Midden Nederland
Contactpersoon
Mevr. van den Hoogen-Renes
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Website
Beschrijving
ROC Midden Nederland (ROC MN) is een ondernemende onderwijsorganisatie voor middelbaar beroepsonderwijs, participatieonderwijs en bedrijfsopleidingen in de provincie Utrecht. ROC MN staat voor actueel en relevant onderwijs. Ons onderwijs maken we samen, in co-creatie met het beroepenveld waarvoor we onze studenten opleiden.
ROC MN heeft circa 20.000 studenten en 1800 medewerkers op meer locaties in Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort en omliggende gemeenten. De mbo-opleidingen worden aangeboden binnen kleinschalige, branchegerichte colleges en variëren van niveau 1 t/m niveau 4.
 

Vacature

Functietitel
Docent Digitale Vaardigheden 
Plaatsingsdatum
14-5-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 FTE
Omschrijving
Als docent bij ROC Midden Nederland ben je een talentvolle, motiverende docent voor leerlingen en een waardevolle collega binnen je team. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen waarbij je sociaal media inzet. Het gaat daarbij om meerdere ICT-toepassingen, loopbaan en verschillende vaardigheden in de zakelijke dienstverlening. Als docent weet je studenten te prikkelen, bereid je ze voor op de praktijk. Toekomstige werknemers in de zakelijke  dienstverlening hebben naast vakinhoudelijke kennis de zogenaamde ‘soft skills’ vaardigheden en in toenemende mate ook digitale vaardigheden waaronder Microsoft Office nodig. Het B&A College heeft daarom in het curriculum van haar opleidingen een leerlijn hiervoor opgenomen.
Daarnaast lever jij, als onderdeel van het docententeam, op proactieve wijze een bijdrage aan het teamoverleg. Je ontwikkelt nieuwe lesplannen, beoordeelt examens, begeleidt bij projecten en examenopdrachten en handelt voorkomende administratieve werkzaamheden behorende bij jouw functie af. Tot slot is het mogelijk dat je ook de rol van loopbaanbegeleider vervult. Hierbij begeleid en coach je leerlingen. Dit doe je graag in groepsverband, maar ook op individueel niveau.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
  • Een relevante onderwijsbevoegdheid
  • Je bent een echte aanjager als het gaat om onderwijsvernieuwing en ondernemend gedrag. Je hebt ideeën en weet anderen daar op positieve wijze in te betrekken en voor te motiveren;
  • Affiniteit met de doelgroep van ons college.
  • Affiniteit met commercie, ondernemendheid en zakelijke dienstverlening;
  • Je bent in staat de verbinding te leggen tussen jouw vakgebied en de context van de beroepen waarvoor je onze studenten opleidt;
  • Je vindt het leuk om te werken met leerlingen in de leeftijdscategorie van 16-25 jaar en weet hen op enthousiaste, oprechte wijze te motiveren en stimuleren het beste uit zichzelf en hun studie te halen;
  • Je bent gericht op samenwerking, flexibel, ondernemend, zelfstandig en proactief;
  • Uitstekende digitale vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB schaal CAO MBO
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden onze nieuwe docent een tijdelijke aanstelling voor één jaar, met uitzicht op voortzetting van het dienstverband. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal 4019,- in schaal LB, CAO MBO.
Daarnaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), een reiskostenregeling en aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse? Klik hier voor meer informatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.