Vacature medewerker marketing en communicatie in Helmond

Onderwijs

Over ROC Ter AA

Naam school
ROC Ter AA
Contactpersoon
Mevr. Loes Vromen
Plaats
Helmond
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving

ROC Ter AA is een regionaal opleidingencentrum met de hoofdvestiging in Helmond.

ROC Ter AA realiseert beroepsonderwijs, volwassenenonderwijs en algemeen vormend onderwijs.  Daarbij begeleiden wij jongeren en volwassenen naar de toekomst. Dat doen we door samen met hen de passie en het succes te zoeken in vakmanschap en werk, deelname aan de maatschappij en in ‘blijven leren’. 

De kernwaarden die ons met elkaar verbinden en waarin we elkaar herkennen, zijn: persoonlijk, kwaliteit en passie in vakmanschap. Het is onze ambitie om voor studenten en bedrijven in de regio de beste keus te zijn.

Vacature

Functietitel
medewerker marketing en communicatie 
Plaatsingsdatum
13-5-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
In de MBO Keuzegids 2018 is ROC Ter AA het hoogst genoteerde roc van Brabant. En derde van Nederland. Op die positie zijn we trots. Achterover leunen is er echter niet bij. Ondanks demografische krimp willen we onze studentenpopulatie op peil houden. Het bedrijfsleven in de regio zit te springen om gekwalificeerde medewerkers. En we spelen een belangrijke rol in het leven lang leren van die vakmensen.
 
ROC Ter AA wil in Helmond en de Peel zichtbaar deel uitmaken van de samenleving. Voor starters en doorstarters in de regio zijn wij het brede roc dicht bij huis. 
 
We zoeken een medewerker marketing en communicatie die raad weet met onze ambities.
 
Je werkt nauw samen met een ervaren evenementenmanager en twee communicatieadviseurs. De nadruk in jouw werk ligt op ontwerp en productie van online- en offline communicatiemiddelen. Je bent ook verantwoordelijk voor de inzet van onze social media.
 
Naast dit dagelijks werk hebben we enkele projecten gedefinieerd waaraan jij een bijdrage gaat leveren. Denk daarbij aan de nieuwe website en onze wervingscampagnes.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Tijdens het harde werken neem je genoeg tijd om te lachen met je collega’s.
 
Communicatie en multimedia design op hbo-niveau lijkt ons een prima vooropleiding. Deze competenties wil je versterken met algemene communicatieskills. Wij helpen je graag te groeien in die richting.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
7 MBO Bve
Arbeidsvoorwaarden
Startdatum:                       : zo spoedig mogelijk
Salarisschaal                     : 7 cao mbo
Minimum salaris                : € 1.893
Maximum salaris               : € 2.842
Eindejaarsuitkering           : 8,33% van het jaarsalaris
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.