Vacature Docent nask 2e graads in Hilversum

Onderwijs

Over Hilfertsheem College

Naam school
Hilfertsheem College
Contactpersoon
Mevr. M.T. Meereboer
Plaats
Hilversum
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo
Beschrijving
Hilfertsheem College is een kansrijke, innovatieve en betrokken leergemeenschap voor vmbo met een open christelijke identiteit, die midden in de samenleving wil staan en waar leerlingen worden opgeleid en gevormd tot zelfstandige en verantwoordelijke burgers die goed kunnen functioneren in de maatschappij. Onze leerlingen en medewerkers werken vanuit een wederzijds vertrouwen aan hun persoonlijke leer- en ontwikkelingsproces. Daarbij is aandacht, ruimte en respect voor ieders talent.

Vacature

Functietitel
Docent nask 2e graads 
Plaatsingsdatum
13-5-2018
Met ingang van
1-8-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4-0,5
Aantal uren
9 (60 min)
Omschrijving
In de 3e klas wordt lesgegeven aan een combinatie van tl/kb (1 klas) en bb (1 klas). In de 4e klas wederom hetzelfde, waarbij de tl-leerlingen een uur extra krijgen. We zijn sinds maart 2016 gevestigd in een nieuw schoolgebouw. Dagen in overleg, bij voorkeur ook op de donderdag.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Omdat nask wordt gegeven aan examenklassen is ervaring met eindexamens een belangrijke voorwaarde. De school maakt gebruik van Pulsar. Natuurkunde wordt in de onderbouw gegeven in het vak mens en techniek. Natuurkundige begrippen worden in context geplaatst en praktisch uitgewerkt. Ons type leerlingen hebben hier behoefte aan. In de bovenbouw wordt hierop aangesloten. Het lokaal is aangepast en alle materialen zijn geordend en aangevuld. Nieuwe docenten krijgen begeleiding om snel thuis te raken in de school en vragen goed kwijt te kunnen. De vakgroep nask is een eenmans vakgroep, die binnen de sectie Techniek een plaats heeft gekregen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Hilfertsheem College is onderdeel van de Stichting CVO 't Gooi. Meer over arbeidsvoorwaarden is op de site van de stichting te vinden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Op 28 mei wordt een selectie gemaakt uit de sollicitatiebrieven en een uitnodiging uitgestuurd voor de gesprekken. Na deze selectieronde worden kandidaten gevraagd een proefles te geven en referenties op te geven.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.