Vacature docent biologie in Lelystad

Onderwijs

Over Scholengemeenschap De Rietlanden

Naam school
Scholengemeenschap De Rietlanden
Contactpersoon
Dhr. R. van den Dool
Plaats
Lelystad
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving

Werken bij SG De Rietlanden betekent werken in een team van enthousiaste professionals die staan voor kwaliteit, zichzelf voortdurend ontwikkelen en goed functioneren in diverse teams. Als medewerker van De Rietlanden ben je kritisch op jezelf, op je collega’s en op de organisatie. Je communiceert op een constructieve manier en levert zo je bijdrage aan de ontwikkeling van de school. Je geeft leerlingen vertrouwen en zorgt ervoor dat ze kansen krijgen om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als tegenprestatie verwacht je dat leerlingen altijd hun best doen in de door jou en je collega’s geschapen veilige omgeving. Vakinhoudelijk ben je up-to-date en volg je de ontwikkelingen op de voet.

De Rietlanden wil dat je je als nieuwe collega snel thuis voelt en garandeert passende ondersteuning vanuit het team.
Wij vinden een goede ondersteuning belangrijk en daarom verzorgen wij voor nieuwe medewerkers een begeleidingstraject, zodat je al snel goed kunt functioneren binnen de organisatie. Voor beginnende docenten bieden wij een meerjarig begeleidingstraject aan zodat zij tevens ondersteund worden bij het werken aan de eigen ontwikkeling. Nieuwe medewerkers krijgen een laptop van de zaak, maken gebruik van onze ruime ICT-voorzieningen en krijgen scholing en ondersteuning op ICT-gebied aangeboden. 

Werken bij De Rietlanden is werken in een groeiende, lerende organisatie die goed scoort in onafhankelijke keuringen en beoordelingen. Als medewerker vind je het belangrijk om hier jouw bijdrage aan te leveren.
 
 

Vacature

Functietitel
docent biologie 
Plaatsingsdatum
12-5-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0
Aantal uren
ca. 25
Omschrijving
Het betreft lessen in het VMBO.
Locatie: scholengemeenschap De Rietlanden (via www.svol.nl)

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar teamspelers met een frisse kijk op onderwijs en een positieve kijk op leerlingen. Ben jij een docent die vakinhoudelijk top is en tevens goed om kan gaan met verschillen tussen mensen? Vind jij makkelijk de weg tussen verschillende talenten die vragen om hun eigen aanpak? Ben jij een warme persoonlijkheid die veel eist van zichzelf, collega’s en leerlingen? Ben jij een docent die kennis heeft van moderne leermiddelen en deze wil inzetten in de les? Weet jij dat je van toegevoegde waarde bent voor ons team? Dan zijn we op zoek naar jou.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een tijdelijke baan aan van 19 lessen van 50 minuten. Het betreft vervanging wegens langdurig ziekteverlof. 
Je gaat lesgeven aan leerlingen in het VMBO.
Verder bieden we je onder andere uitstekende begeleiding, een laptop van de zaak en een enthousiast en dynamisch team van collega’s.
Meer informatie over SG De Rietlanden vind je via www.svol.nl.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij die docent die ons uit de brand gaat helpen? Reageer dan snel en stuur je sollicitatiebrief en CV naar pz@svol.nl onder vermelding van 'vervangingsvacature biologie/natuuroriëntatie Rietlanden'.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw Indra de Boer - i.deboer@rietlanden.nl of 0320-295959.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.