Vacature docent natuuroriëntatie 2e graad in Lelystad

Onderwijs

Over Scholengemeenschap De Rietlanden

Naam school
Scholengemeenschap De Rietlanden
Contactpersoon
Dhr. R. van den Dool
Plaats
Lelystad
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving

Werken bij SG De Rietlanden betekent werken in een team van enthousiaste professionals die staan voor kwaliteit, zichzelf voortdurend ontwikkelen en goed functioneren in diverse teams. Als medewerker van De Rietlanden ben je kritisch op jezelf, op je collega’s en op de organisatie. Je communiceert op een constructieve manier en levert zo je bijdrage aan de ontwikkeling van de school. Je geeft leerlingen vertrouwen en zorgt ervoor dat ze kansen krijgen om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als tegenprestatie verwacht je dat leerlingen altijd hun best doen in de door jou en je collega’s geschapen veilige omgeving. Vakinhoudelijk ben je up-to-date en volg je de ontwikkelingen op de voet.

De Rietlanden wil dat je je als nieuwe collega snel thuis voelt en garandeert passende ondersteuning vanuit het team.
Wij vinden een goede ondersteuning belangrijk en daarom verzorgen wij voor nieuwe medewerkers een begeleidingstraject, zodat je al snel goed kunt functioneren binnen de organisatie. Voor beginnende docenten bieden wij een meerjarig begeleidingstraject aan zodat zij tevens ondersteund worden bij het werken aan de eigen ontwikkeling. Nieuwe medewerkers krijgen een laptop van de zaak, maken gebruik van onze ruime ICT-voorzieningen en krijgen scholing en ondersteuning op ICT-gebied aangeboden. 

Werken bij De Rietlanden is werken in een groeiende, lerende organisatie die goed scoort in onafhankelijke keuringen en beoordelingen. Als medewerker vind je het belangrijk om hier jouw bijdrage aan te leveren.
 
 

Vacature

Functietitel
docent natuuroriëntatie 2e graad 
Plaatsingsdatum
12-5-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,5
Aantal uren
ca. 38
Omschrijving
Het betreft lessen in de onderbouw TL/havo.
Locatie: scholengemeenschap De Rietlanden.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
We zoeken iemand die zelfstandig kan functioneren, maar die het ook belangrijk vindt om samen met de sectie het onderwijs op een hoog niveau te houden. Je hebt een frisse kijk op onderwijs, gaat experimenten niet uit de weg en beschikt over voldoende gereedschap om te kunnen schakelen tussen de verschillen tussen (de behoeftes van) leerlingen.
Het gaat in deze functie om lessen aan de leerlingen uit de onderbouw TL en havo. Ervaring met deze leerlingen vinden wij erg belangrijk. Verder heb je natuurlijk een lesbevoegdheid 2e graad biologie of schei- of natuurkunde.

In de totale vacature zit een vervanging van 19 lessen (langdurig ziekteverlof/WIA-traject) en 5 lessen (ouderschapsverlof).

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een tijdelijke baan met lessen van 50 minuten. 
Verder bieden we je onder andere uitstekende begeleiding, een laptop van de zaak en een enthousiast en dynamisch team van collega’s.
Meer informatie over SG De Rietlanden vind je via www.svol.nl.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Cees van Leeuwen, teamleider van H/V-onderbouw, via c.vanleeuwen@rietlanden.nl of met Indra de Boer, vervangend teamleider onderbouw VMBO/TL, via i.deboer@rietlanden.nl.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan pz@svol.nl onder vermelding van 'vacature natuuroriëntatie Rietlanden'.
Gesprekken zullen zo mogelijk in week 22 plaatsvinden.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.