Vacature Docent Rekenen (0,5 - 0,7 fte) in Amsterdam

Onderwijs

Over Mediacollege Amsterdam

Naam school
Mediacollege Amsterdam
Contactpersoon
Afdeling P&O
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
Mediacollege Amsterdam

Vacature

Functietitel
Docent Rekenen (0,5 - 0,7 fte) 
Plaatsingsdatum
11-5-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
FTE
0,5 - 0,7 fte
Aantal uren
19 - 26
Omschrijving
Docent Rekenen mbo
0,5-0,7 fte
Reageren tot 26 mei

Het Mediacollege Amsterdam (Ma) is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende docent, die aan onze mbo-studenten graag het vak Rekenen geeft. 

Ma is de innovatieve vakschool voor opleidingen in de mediabranche. Ma biedt hoogwaardige opleidingen op vmbo- en mbo-niveau aan. Jaarlijks volgen ca. 2900 leerlingen en studenten beroepsopleidingen verzorgd door ongeveer 260 enthousiaste medewerkers. 

Past deze baan bij jou?
Je vindt het een uitdaging om studenten te laten inzien dat rekenen ook voor hún toekomst essentieel is. Naast het lesgeven werk je als inspirerende docent aan de innovatie van het onderwijs en maak je deel uit van een dynamisch team van enthousiaste docenten. Zij bepalen gezamenlijk het gezicht van de opleiding. 

Resultaatgebieden
Je geeft het vak Rekenen aan niveau 4-studenten van de opleidingen Mediamanager en Mediaredactiemedewerker bij het Mediacollege Amsterdam. Indien nodig word je ook gevraagd aan andere opleidingen les te geven. Je verzorgt het volledige onderwijsproces, waarbij je zowel individuele als groepen studenten actief, positief en stimulerend begeleidt en coacht. Naast het gebruik van een methode ontwikkel je ook graag zelf lesmateriaal. De inhoud van dit materiaal sluit aan bij de beroepscontext. 
Verder signaleer en analyseer je behoeften tot vernieuwing van het bestaande onderwijscurriculum. Ook lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en verzorging van nieuwe onderwijsprogramma’s. 

Je werkzaamheden verricht je op de Contactweg 36 te Amsterdam. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je bent docent met een eerste- of tweedegraads bevoegdheid of in bezit van een hbo-diploma aangevuld met een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG)*. 
Daarnaast ben je interpersoonlijk, pedagogisch, communicatief, vakinhoudelijk en organisatorisch competent en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Verder ben je goed in staat om de lessen ordelijk te laten verlopen. Je inspireert de studenten, bent gericht op kwaliteit en resultaten. Tot slot hecht je belang aan zelfontwikkeling. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een parttime tijdelijk dienstverband (0,5 - 0,7 fte) ingaande vanaf z.s.m. tot en met 31 juli 2019 met daarna uitzicht op een vervolg bij gebleken goed functioneren. Het bruto maandsalaris is conform CAO/MBO voor een docent LB of LC, afhankelijk van je bevoegdheid en ervaring, minimaal € 2.687,- en maximaal € 4.553,- bij een volledige betrekkingsomvang van 100%. Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO/MBO**.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Door te klikken op de sollicitatiebutton kom je op de pagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult, je cv en sollicitatiebrief uploadt en dit naar ons verzendt. 

De sluitingsdatum van deze vacature is 25 mei 2018. Daarna zal Anton Tempelaar, personeelsfunctionaris, contact opnemen. De sollicitatieprocedure bestaat in de eerste ronde uit een gesprek en in de tweede ronde vindt er een proefles plaats. 
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Karen Versteege, opleidingsmanager Mediamanager/ Mediaredactiemedewerker, via 06-40943850 of via k.versteege@ma-web.nl.

* Heb je een hbo- diploma maar geen tweedegraads bevoegdheid en geen PDG, dan biedt Ma je de ruimte om binnen 2 jaar het PDG te behalen. 
** De arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via www.mboraad.nl, onder 'publicaties'.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.