Vacature Docent Wiskunde 2e graad in Lelystad

Onderwijs

Over Scholengemeenschap Lelystad

Naam school
Scholengemeenschap Lelystad
Contactpersoon
Mevr. Marion Bentlage
Plaats
Lelystad
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
De missie van de SGL is de leerlingen aan een passend diploma te helpen. De SGL wil een actuele ontmoetingsplaats zijn waar leerlingen zich samen en individueel richten op de bewustwording en ontwikkeling van kennis en vaardigheden.

De Scholengemeenschap Lelystad (SGL) is een brede scholengemeenschap voor VWO, HAVO en VMBO die zich kenmerkt door een eigen sfeer en cultuur, waar leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit gebeurt in een veilige omgeving en prettige sfeer waar uitdagend en cultureel onderwijs centraal staan onder het motto: Samen Geïnsprireerd Leren. De SGL heeft het predicaat Technasium en is een officieel erkende Cultuurprofielschool.
Zoals alles in onze samenleving is ook het onderwijs constant in beweging. We zien het dan ook als een uitdaging om te blijven werken aan goed onderwijs. De ervaringen die we in de ruim 40 jaren hebben opgedaan worden meegenomen om het onderwijs van de toekomst te voeden en te versterken. 

Werken bij Scholengemeenschap Lelystad  is werken bij een aantrekkelijke werkgever (De Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad). Er zijn volop mogelijkheden om kennis uit te wisselen, gevarieerde ervaring op te doen en door te groeien. Persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal.

Werken bij Scholengemeenschap Lelystad betekent:

· Werken in een inspirerende leer- en werkomgeving waarbij de eigen ontwikkeling centraal staat;

· Intensieve begeleiding van nieuwe en beginnende docenten;

· Uitstekende opleidingsmogelijkheden;

· Werken aan de interne en externe mobiliteit van de medewerkers;

· Constante aandacht voor verhogen van werkplezier, succes en inzetbaarheid van medewerkers;

· Een open communicatie tussen medewerkers en directie. Medewerkers worden gehoord;

· Het bieden van een uniek carrièreperspectief waarbinnen de talenten, wensen en ambities van de medewerkers centraal staan;

Medewerkers van Scholengemeenschap Lelystad kunnen daarnaast rekenen op een prima pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden. We kennen o.a. een fietsplan, een ouderschapsverlofregeling, mantelcontracten met verzekeraars en sportfaciliteiten. De pensioenregeling is ondergebracht bij het ABP.

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 2e graad 
Plaatsingsdatum
10-5-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
1,7
Aantal uren
42
Omschrijving
De reden dat sommige mensen een hekel hebben gekregen aan het vak wiskunde heeft natuurlijk onder andere te maken met hun docent. Daarom zoeken wij docenten wiskunde die een brug kunnen slaan tussen de abstracte en de tastbare wereld. Je bent in staat werk te maken van de enorme verschillen in talent, inzicht en motivatie tussen onze leerlingen. Je schat de leerlingen altijd op waarde en leert ze zichzelf ook op waarde te schatten. Belangrijk is dat leerlingen iedere dag een beetje meer leren, weten en kunnen. Zo zie jij ook je eigen rol in de organisatie: helpen om jezelf, je sectie en je team elke dag een beetje beter te maken.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wie ben jij?
Je hebt een frisse kijk op onderwijs en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze jongste leerlingen. Voor hen is niet alleen het vak wiskunde nieuw, maar ook de middelbare school en wat er daar van je verwacht wordt. Je bent een echte teamspeler die verantwoordelijkheid durft te nemen. Natuurlijk heb je een tweedegraads lesbevoegdheid wiskunde.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
• Zo’n 42 lessen wiskunde van 50 minuten in onze onderbouw en het vmbo.
• Een inschaling conform de cao vo.
• Een laptop en uitstekende ICT-faciliteiten voor in de les.
• Een team met enthousiaste collega’s.
• Een intensief begeleidingsprogramma voor onze nieuwe docenten.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde docent die wij zoeken? Stuur dan snel je sollicitatiebrief met CV naar de Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad t.a.v. personeelszaken, via pz@svol.nl onder vermelding van het onderwerp: {SGL} Docent Wiskunde. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Pieter Spronkers, afdelingsleider, via telefoonnummer 0320-221254.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.