Vacature Docent informatica in Schagen

Onderwijs

Over Regius College Schagen

Naam school
Regius College Schagen
Contactpersoon
Mevr. Carianne Epskamp
Plaats
Schagen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Vacature

Functietitel
Docent informatica 
Plaatsingsdatum
9-5-2018
Met ingang van
schooljaar 2018/2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Aantal uren
10 a 11 lessen
Omschrijving
Voor de locatie Wilhelminalaan (havo/vwo) zijn wij voor het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een docent informatica.
Voor deze functie beschik je over een bevoegdheid voor het vak informatica. Ben je studerend? Ook dan wordt je uitgenodigd om te solliciteren. Op de locatie Wilhelminalaan geef je les aan de leerlingen van havo/vwo met het examenvak informatica.In alle profielen is informatica een keuzevak. In het profiel Natuur & Techniek is informatica een profielkeuze vak. Een les duurt op het Regius College 45 minuten.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Het betreft een functie voor 0,4000 fte, in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor het schooljaar 2018-2019 met uitzicht op een vaste aanstelling. Eventueel is de vacature te combineren met het geven van wiskunde lessen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Inschaling is in schaal LB conform Cao-Vo .

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Is dit een functie voor jou? Laat het ons weten door je motivatie en CV in te versturen via de  button “solliciteren”. Tip! lever je documenten aan als pdf document.
Je kunt reageren tot en met dinsdag 5 juni 2018. Wij streven er naar de gesprekken zo spoedig mogelijk, uiterlijk in de week van 11 juni 2018, te laten plaatsvinden.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.