Vacature Docent Nederlands LB (033181905) in ROSMALEN

Onderwijs

Over Rodenborch-College

Naam school
Rodenborch-College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
ROSMALEN
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Jenaplan
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Rodenborch-College is een scholengemeenschap voor vmbo theoretische leerweg, havo en vwo (met Latijn) en Jenaplan-onderwijs in Rosmalen.
Tevens beschikt de school over de LOOT-status. De school heeft ruim 1400 leerlingen en 125 medewerkers en besteedt veel aandacht aan culturele ontplooiing en internationalisering en ligt centraal in Rosmalen, naast het NS-station.
Bijzonderheden
Het Rodenborch-College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands LB (033181905) 
Plaatsingsdatum
9-5-2018
FTE
0,8
Omschrijving
Het Rodenborch-College is een scholengemeenschap voor vmbo theoretische leerweg, havo en vwo (met Latijn) in Rosmalen. Tevens beschikt de school over de LOOT-status. De school heeft ruim 1500 leerlingen en 140 medewerkers en besteedt veel aandacht aan culturele ontplooiing en internationalisering en ligt centraal in Rosmalen, naast het NS-station.

Docent Nederlands LB

Bent u de betrokken, deskundige en enthousiaste medewerker die wij zoeken?

Met ingang van het nieuwe schooljaar ontstaat er een vacature voor een 2e graads docent Nederlands. De betrekkingsomvang van deze vacature is minimaal 0,7 fte tot maximaal 1,0 fte. Het betreft een reguliere vacature. De lessen worden hoofdzakelijk gegeven in de onderbouw klassen van vmbo-t, havo en vwo.

Het Rodenborch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak én goede begeleiding door een interne coach.

Inlichtingen:
Voor meer informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met de heer R. Littooij, hoofd personeel & organisatie, op telefoonnummer 073-5219046 of per mail vacature@rodenborch.nl.

U kunt uw belangstelling voor bovenstaande vacature uitsluitend kenbaar maken via de OMO website (www.omo.nl).

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.