Vacature docent Engels in Amersfoort

Onderwijs

Over Axia College bovenbouw (voorheen De Tinne)

Naam school
Axia College bovenbouw (voorheen De Tinne)
Contactpersoon
Mevr. Blankenstijn
Plaats
Amersfoort
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Axia College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs, waar we passend onderwijs bieden op het voor de leerling hoogst haalbare niveau; vmbo b/k, mavo, havo en vwo. Axia betekent van waarde.
Op het Axia College staan de kwaliteiten van de leerling centraal; het is een gewone school waar je je diploma kunt halen, maar ook een speciale school, waar rekening wordt gehouden met de extra ondersteuning die onze leerlingen nodig hebben.


 

Vacature

Functietitel
docent Engels 
Plaatsingsdatum
9-5-2018
Met ingang van
1-8-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving
Het Axia College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs, waar we passend onderwijs bieden op het voor de leerling hoogst haalbare niveau; vmbo b/k, mavo, havo en vwo. Axia betekent van waarde. Waarde die wij in elke leerling en docent zien.
Op het Axia College staan de kwaliteiten van de leerling centraal; het is een gewone school waar je je diploma kunt halen, maar ook een speciale school, waar rekening wordt gehouden met de extra ondersteuning die onze leerlingen nodig hebben. Het Axia College is een school met een klein team dat elkaar kent en waar samenwerken belangrijk is. Samen zorgen wij ervoor dat de leerling het onderwijs krijgt dat bij hem/haar past.

Het Axia College heeft 3 locaties.

Voor onze locatie Liendertseweg (bovenbouw mavo, havo, vwo, voorheen De Tinne) hebben wij per 1 augustus 2018 een vacature voor:

1e of 2e graads Docent Engels m/v (0,8 fte)
 
Het team bestaat uit enthousiaste bekwame collega’s, die dagelijks het onderwijs verzorgen aan zo’n 155 leerlingen met uiteenlopende ondersteuningsbehoefte. De school is volop in ontwikkeling op het gebied van onderwijsvernieuwing, waarin we streven naar excellent onderwijs. Wij zoeken dan ook mensen die samen met ons de school naar een hoger niveau kunnen tillen.
Naast dat je bevoegd bent en goede lesgevende kwaliteiten hebt vragen we nog een paar vaardigheden:
  • Je kan als mentor van een groep fungeren, waarbij je de spil bent in de ontwikkeling van een groep leerlingen
  • Je bent een daadkrachtige, stabiele- en open persoonlijkheid.
  • Je hebt zin om mee te doen en denken in de ontwikkeling van het Axia College
Onze school valt onder Stichting Onderwijsgroep Amersfoort. De onderwijsgroep voert een vooruitstrevend en aantrekkelijk ontwikkelings- en beloningsbeleid. Binnen onze school liggen er veel mogelijkheden je verder te ontwikkelen. De inschaling van bevoegde docenten vindt plaats in salarisschaal LB.

Ben je enthousiast, stuur dan uiterlijk 25 mei 2018 je sollicitatie met CV naar info@detinne.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdelingsleider ai, Josita van de Kerk, via 033-4892020 of 06-30785620.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.