Vacature Docent produceren, installeren en energie in Ulft/Silvolde

Onderwijs

Over Almende College

Naam school
Almende College
Contactpersoon
Mevr. J. Vrencken
Plaats
Ulft/Silvolde
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
De drie locaties van het Almende College – Bluemers en Isala in Silvolde, Wesenthorst in Ulft- hebben ieder een eigen karakter. Samen staan ze voor innovatief onderwijs waarin leerlingen verantwoordelijkheid leren dragen, kunnen en mogen presteren op hun eigen niveau en zich thuis voelen. De school draagt ertoe bij dat de leerlingen zich ontwikkelen tot kritische, zelfstandige mensen die deel uitmaken van de gemeenschap en aan de ontwikkeling daarvan een belangrijke bijdrage kunnen en willen leveren. Als leerlingen dat nodig hebben krijgen ze persoonlijke ondersteuning of extra uitdaging, bijvoorbeeld in de vorm van talentprogramma’s. Leerlingen leren door te zetten, initiatief te nemen en samen te werken, waarbij de school zorgt voor een inspirerende omgeving en duidelijke grenzen.


 
Bijzonderheden
Het Almende College maakt samen met het Christelijk College Schaersvoorde,  Gerrit Komrij College, Ludger College, MaxX, Prakticon, Praktijkonderwijs Zutphen, Rietveld Lyceum, Metzo College, Het Stedelijk, Ulenhof en OPDC-Younieq deel uit van de Stichting Achterhoek VO.
 

Vacature

Functietitel
Docent produceren, installeren en energie 
Plaatsingsdatum
9-5-2018
Met ingang van
1-8-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
circa 0.48 fte
Aantal uren
Circa 12
Omschrijving
“Werken aan een goede toekomst in een geborgen sfeer: dat is de Wesenthorst!”


Op de locatie Wesenthorst in Ulft kunnen onze circa 800 leerlingen het mavo-examen doen (theoretische leerweg) of dat van de gemengde leerweg, maar ook in een van de beroepsgerichte afdelingen. Voor leerlingen die twijfelen tussen mavo en havo, is er in de onderbouw een speciale klas: havo-d (determinatie). Wie door kan naar havo, gaat naar het Isala. Voor de twijfelaars tussen beroepsgericht en mavo is er ook zo’n klas: mavo-d. In de BB+-klassen zitten leerlingen die er met leerwegondersteuning in slagen een diploma te behalen. Kenmerkend aan onze school is dat leerlingen op de Wesenthorst worden gezien en gewaardeerd.
 
 
Per 1 augustus 2018 zijn wij op zoek naar
 
 
een docent produceren, installeren en techniek (circa 0.48 fte)
 
 
Wij zoeken een gedreven, enthousiaste docent PIE. Je bent een fijne collega die zich wil inzetten voor de ontwikkeling van het vakgebied op onze locatie en maatwerk voor de leerling wil bieden. Wij nodigen zowel bevoegde docenten, als docenten die in de eindfase van de opleiding zitten uit om te solliciteren.
 
 
Wij bieden:
  • een functie op een school met fijne leerlingen en collega’s;
  • ruimte voor eigen initiatieven binnen geplande onderwijsvernieuwing;
  • begeleiding tijdens de inwerkperiode;
  • een dienstverband voor één schooljaar met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid en voldoende formatieruimte.
 
 
Informatie over onze school kun je vinden op www.almendecollege.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jenny Vrencken, directeur van de locatie Wesenthorst via 0315-630000 of j.vrencken@almendecollege.nl.
 
Graag ontvangen we je sollicitatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 25 mei 2018 via Meesterbaan.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Graag ontvangen we je sollicitatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 25 mei 2018 via Meesterbaan.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.