Vacature docent Nederlands (circa 0,6 - 0,7 fte) in Hilversum

Onderwijs

Over Groot Goylant

Naam school
Groot Goylant
Contactpersoon
Mevr. H. Kool
Plaats
Hilversum
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Groot Goylant heeft als kleine VMBO-school met ongeveer 400 leerlingen een groot aanbod: 5 beroepsgerichte opleidingen (Zorg en Welzijn breed, Economie, SDV -Sport, Dienstverlening en Veiligheid-, ICT-route en Metalektro) en de Theoretische Leerweg. Tevens hebben we een tweetalige afdeling. Over Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm: De stichting Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm is een grote scholengroep in het Gooi die garant staat voor kwalitatief goed onderwijs en een hoog ambitieniveau van leerlingen en leerkrachten. De stichting ondersteunt scholen in het voortgezet onderwijs en in het primair onderwijs in het bestuur, beleid en management. Speerpunten van de Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm zijn ICT en internationalisering; elke school geeft daar op eigen wijze invulling aan.

Vacature

Functietitel
docent Nederlands (circa 0,6 - 0,7 fte) 
Plaatsingsdatum
9-5-2018
Met ingang van
augustus 2018
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6 - 0,7
Omschrijving
Groot Goylant is met ingang van schooljaar 2018 - 2019 op zoek naar een: docent Nederlands (circa 0,6 - 0,7 fte)
Dit betreft een functie voor zowel Groot Goylant als onze MBO locatie ICT campus in Hilversum.

Over Groot Goylant en de ICT Campus:
Groot Goylant heeft als kleine vmbo-school met ongeveer 350 leerlingen een groot aanbod: vijf beroepsgerichte opleidingen en de Theoretische Leerweg. Tevens hebben we een tweetalige afdeling.
De ICT Campus is een mbo-opleiding (niveau 4) voor applicatie-/mediaontwikkeling en systeembeheer. Deze kleinschalige, tweetalige opleiding zit in het gebouw van Groot Goylant.

Functieomschrijving:
Je gaat Nederlands geven in leerjaar 1, 2 en 3 van Groot Goylant en aan studenten van de ICT Campus.

Wij zoeken een collega die voldoet aan de volgende criteria:
  • relevante bevoegdheid/ervaring;
  • flexibele en creatieve aanpak voor wat betreft het vervaardigen van lesmaterialen;
  • affiniteit met het gebruik van ICT in de lessen;
  • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • bereid om te investeren in contacten met leerlingen.
Er kan ook op een deel van de vacature gesolliciteerd worden.

Wij bieden
Groot Goylant en de ICT Campus bieden een prettige werkomgeving waarin docenten verschillend wat betreft (beroepsgerichte) vakken, leeftijd en ervaring er samen naar streven om de leerlingen uit te dagen het maximale uit zichzelf te halen. De locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (gelegen nabij station Hilversum-Sportpark). Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden (conform CAO van het voortgezet onderwijs) waaronder pensioen, eindejaarsuitkering en 11 weken vakantie per jaar. Daarnaast zijn er veel ontwikkelingsmogelijkheden voor docenten met kwaliteit en ambitie. Elke docent krijgt een laptop ter beschikking. Uitgebreide informatie is te vinden op onze websites www.grootgoylant.nl en www.ictcampus.nl
 
Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaande en ben je ge├»nteresseerd in deze functie, reageer dan via de sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met mevrouw I. Bruinsma(directeur), e-mail: i.bruinsma@atscholen.nl of telefoon: 035-6850014.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.