Vacature Parttime groepsleerkracht voor groep 7 in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Dhr. Ronnie Pfeffer
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Parttime groepsleerkracht voor groep 7 
Plaatsingsdatum
9-5-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

Lopen/liep/gelopen, ’t Kofschip, samengestelde zinnen. Weet jij dit haarfijn uit te leggen?
Een werkstuk maken, een spreekbeurt geven en een boekbespreking houden. Om vervolgens ook nog eens te starten met de Engelse taal. ’’Hou doe joe doe?’’ 

Er wordt veel verwacht van de kinderen dit schooljaar. Groep 7 wordt door velen gezien als het belangrijkste jaar op de basisschool. 

Ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs wordt er gestart met huiswerkopdrachten. Ook wordt er een voorlopig advies gegeven. In combinatie met de intern begeleider speel jij hier natuurlijk een grote rol in. De nadruk komt in groep 7 te liggen op het zelfstandig werken. Kun jij dit stimuleren?

Word jij hier enthousiast van en zie je jezelf al lesgeven voor deze leuke groep 7 in Rotterdam?

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

-  Je bent in het bezit van een pabo-diploma 

-  Je bouwt in korte tijd een goede band op met bovenbouwleerlingen

-  Je zorgt voor een prettig en veilig klimaat in de klas

-  Je zorgt voor rust en regelmaat binnen de groep 

-  Je bent woonachtig in de directe omgeving van Rotterdam

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je reiskostenvergoeding. Via onze Brede School kun je leuke workshops geven als afwisseling op de dagelijkse werkzaamheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.