Vacature Leerkracht hoogbegaafden 2018/2019 in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. Joyce van Zutphen
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Leerkracht hoogbegaafden 2018/2019 
Plaatsingsdatum
9-5-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

Ben jij die juf of meester die de kinderen die net wat meer kunnen dan een ander, extra uitdaging?

Voor deze binnenstadschool, met een christelijke identiteit, in Rotterdam zijn wij op zoek naar een leerkracht die een uitdaging niet uit de weg gaat. Jij weet door middel van jouw inzet, inspirerende lessen neer te zetten voor deze groep hoogbegaafde kinderen.

Jij kunt net even dat extra moment van groei realiseren waardoor de kinderen het weer interessant vinden om naar school te gaan.

De school staat bekend als persoonlijk en creatief en biedt een team van leerkrachten die jou ondersteunen.

Wil jij lesgeven aan een groep kinderen die hoogbegaafd is? Solliciteer direct!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

Je bent in het bezit van een pabo diploma

Je bent op de hoogte van de huidige ontwikkelingen binnen het onderwijs

Je hebt ervaring met het digibord en kunt deze in je lessen integreren

Je hebt een gezonde dosis energie, humor en inzet

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.