Vacature Administratief Medewerker in Amersfoort

Onderwijs

Over Axia College bovenbouw (voorheen De Tinne)

Naam school
Axia College bovenbouw (voorheen De Tinne)
Contactpersoon
Mevr. Blankenstijn
Plaats
Amersfoort
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Axia College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs, waar we passend onderwijs bieden op het voor de leerling hoogst haalbare niveau; vmbo b/k, mavo, havo en vwo. Axia betekent van waarde.
Op het Axia College staan de kwaliteiten van de leerling centraal; het is een gewone school waar je je diploma kunt halen, maar ook een speciale school, waar rekening wordt gehouden met de extra ondersteuning die onze leerlingen nodig hebben.


 

Vacature

Functietitel
Administratief Medewerker 
Plaatsingsdatum
9-5-2018
Met ingang van
1-7-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2
Omschrijving
Het Axia College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs, waar we passend onderwijs bieden op het voor de leerling hoogst haalbare niveau; vmbo b/k, mavo, havo en vwo. Axia betekent van waarde.
Op het Axia College staan de kwaliteiten van de leerling centraal; het is een gewone school waar je je diploma kunt halen, maar ook een speciale school, waar rekening wordt gehouden met de extra ondersteuning die onze leerlingen nodig hebben. Het Axia College heeft 3 locaties.

Voor onze locatie Liendertseweg (bovenbouw mavo, havo, vwo, voorheen De Tinne) hebben wij in verband met de uitbreiding van onze administratie per 1 juli 2018 een vacature voor:

 Administratief Medewerker m/v
(0,2fte. De uren zullen worden verdeeld over minimaal 2 dagen)
 
 
Hou  je ervan orde op zaken te stellen? Staat zorgvuldig en nauwkeurig werken bij jou hoog in het vaandel? Vind je het leuk om ouders/verzorgers, leerlingen, medewerkers en andere belangstellenden op klantvriendelijke wijze te woord te staan en je best te doen hen naar tevredenheid te informeren en verder te helpen, maar kun je ook op even vriendelijke wijze ‘nee’ verkopen als het moet? En is vertrouwelijke en gevoelige informatie bij jou altijd veilig? Dan zoeken wij jou!
 
De opdracht
De administratief medewerker voert de leerlingenadministratie en ondersteunt de afdelingsleider op administratief en secretarieel gebied.
 
De vraag
Wij zoeken iemand op MBO- of MBO+-niveau, die administratief en organisatorisch sterk is en goed zelfstandig kan werken. Bekendheid met de VO-onderwijsstructuur is een vereiste. Ervaring met Parnassys en/of SOM is een pré. Flexibiliteit en goede contactuele eigenschappen zijn onmisbaar in deze duo functie.
 
Het aanbod
Wij zijn een klein, betrokken team dat de gezamenlijke opdracht vorm geeft in een open sfeer het beste uit onze leerlingen te halen. Onze school valt onder Stichting Onderwijsgroep Amersfoort.
De onderwijsgroep voert een vooruitstrevend en aantrekkelijk ontwikkelings- en beloningsbeleid.
De functie is ingedeeld in schaal 5 conform CAO PO. Het gaat om een tijdelijke vacature, met uitzicht op vast.
 
Ben je enthousiast, stuur dan uiterlijk 25 mei 2018 je sollicitatie met CV naar bovenbouw@axiacollege.nl ter attentie van Josita van de Kerk.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendy Brink via 033-4892020.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
5
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.