Vacature Medewerker HR administratie in Noord-Brabant

Onderwijs

Over Ons Middelbaar Onderwijs

Naam school
Ons Middelbaar Onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Noord-Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Werken aan uw eigen toekomst en aan de toekomst van onze leerlingen. Dat doen we samen! Ons Middelbaar Onderwijs en haar scholen zien het samen zorgen voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs als belangrijkste taak. Dit als voorbereiding van onze leerlingen op een vervolgopleiding én op een plaats in de maatschappij. Onderwijs dus in het belang van onze leerlingen, ouders en de samenleving van morgen. Ongeacht talenten en sociale achtergronden. OMO is een schoolbestuur van meerdere scholen voor voortgezet onderwijs in Noord-Brabant. Scholen met bijna allemaal een katholieke signatuur, die ieder op hun eigen manier voortgezet onderwijs aanbieden. Ondersteund door een krachtig personeelsbeleid en volop faciliteiten voor innovatieve ontwikkelingen.

Vacature

Functietitel
Medewerker HR administratie 
Plaatsingsdatum
8-5-2018
FTE
1
Omschrijving
Het Sint-Janslyceum is een school voor voortgezet onderwijs in ’s-Hertogenbosch met de opleidingen gymnasium, atheneum, havo en mavo.
Het aantal leerlingen bedraagt ongeveer 2000. De eerste schooldag van het Sint-Janslyceum was op 10 september 1918. Onze school, die in 2018 haar eeuwfeest zal vieren, heeft een zeer rijke traditie en stevig fundament in de regio opgebouwd. Het Sint-Janslyceum is van oorsprong een katholieke school. Voor ons betekent dit dat we aandacht hebben voor elkaar en dat we anderen behandelen zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Het betekent ook dat we het verzorgen van ‘goed onderwijs’ als een morele opdracht zien die niet alleen draait om technische kennis en vaardigheden maar die ook gericht is op het worden van ‘een goed mens’ zijn en het leiden van ‘een goed leven’

Binnen het Sint-Janslyceum zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een:

Medewerker HR administratie / Leerlingenadministratie
(1 fte)

De afdeling administratie bestaat uit, de personeelsadministratie, de interne controle, de leerlingen-/ schooladministratie, het secretariaat en de administratieve ondersteuning. De administratie bestaat uit medewerkers in functie van, administratief medewerker, medewerker secretariaat en administratie en eerste medewerker administratie.

Omschrijving van de functie
De medewerker HR administratie belast met de administratie en het beheer hiervan op het Sint-Janslyceum. Hij/zij draagt zorg voor de aansturing van de medewerkers aan de verschillende domeinen, secretarieel, leerlingenadministratie en personeelsadministratie. Naast uitvoerende werkzaamheden op zijn/haar domein, is de eerste medewerker administratie ook belast met de dagelijkse verdeling van de werkzaamheden binnen de school, het aansturen en begeleiden van de medewerkers.

Wat verwachten wij van jou?
• Je werkt graag samen vanuit een betrokken, positieve en oplossingsgerichte houding;
• Je beschikt over algemene theoretische en praktische kennis over administraties en de diverse daarbij behorende programma’s;
• Je bent accuraat en beschikt over de laatste kennis m.b.t. regelgeving over administraties;
• Je bent vaardig in het plannen en structureren van werkzaamheden;
• Je bent vaardig in het gebruik van administratieve computerprogramma’s, o.a. Magister, Afas, Excel;
• Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden;
• Je beschikt MBO+ / HBO werk en denkniveau;
• Ervaring in een soortgelijke functie of toe aan een volgende stap;
• Affiniteit met het onderwijs.

Waarom kies jij voor het Sint-Janslyceum?
Het Sint-Janslyceum biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, en een aantrekkelijke werkomgeving met ruime mogelijkheden voor verdere professionele en persoonlijke ontplooiing.

De school wil voor haar personeel een goed werkgever zijn door het voeren van goed personeelsbeleid. Naast een passende beloning vormen begeleiding, scholing en coaching daarbij belangrijke instrumenten.

Aanstelling geschiedt in een tijdelijk dienstverband voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
U kunt uw belangstelling voor bovenstaande vacature uitsluitend kenbaar maken via de OMO website (www.omo.nl).

Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen met Mw. M. de Vries, HR adviseur (via e-mail m.de.vries@sjl.nl of telefonisch 073-6154780). Voor meer informatie over de functie kunt u het OMO functieboek raadplegen via onderstaande link:

OMO Functieboek

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.