Vacature Schooladviseur in Amsterdam

Onderwijs

Over Leeruniek - centraal dashboard met learning analyt

Naam school
Leeruniek - centraal dashboard met learning analyt
Contactpersoon
Dhr. Jelte de Jongh
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Particulier, Vrijeschool, OGO
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Overweeg jij een carrière in training en advies van scholen in het basisonderwijs? Heb jij affiniteit met onderwijs en ICT? Dan is dit je kans. Leeruniek komt graag in contact met onderwijsprofessionals uit heel Nederland die kennis hebben vanuit het veld en klaar zijn voor een nieuwe stap als schooladviseur.

Leeruniek: één dashboard voor maatwerk in de klas
Leeruniek is het gebruiksvriendelijke dashboard voor scholen in het basisonderwijs. Leeruniek verzamelt en analyseert automatisch gegevens van methode- en niet methodetoetsen vanuit het leerlingvolgsysteem en geeft deze op een overzichtelijke en betekenisvolle manier weer. Zo heb je als leerkracht altijd up-to-date inzicht in de behoeften van de school, groep en leerling en kan je dit eenvoudig vertalen in onderwijskundig handelen.

Jong bedrijf met sterke missie en snelle groei
Leeruniek maakt als eerste in Nederland gebruik van Learning Analytics en won diverse prijzen in binnen- en buitenland. Het team bestaat uit jonge professionals vanuit het onderwijs, de techniek en de wetenschap. Zij willen ieder vanuit hun eigen expertise het onderwijs versterken met het gebruik van ICT.
Sinds Leeruniek in 2016 live ging maakte het een snelle groei door. Op dit moment maken al honderden scholen actief gebruik van het dashboard. Om de groeiende vraag bij onze klanten te ondersteunen wordt het team in de komende periode sterk uitgebreid.

Bekijk de vacature voor meer informatie.


 

Vacature

Functietitel
Schooladviseur 
Plaatsingsdatum
6-5-2018
Met ingang van
1 juni, 1 juli, 1 se
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
5
Omschrijving
Leeruniek: één dashboard voor maatwerk in de klas
Leeruniek is het gebruiksvriendelijke dashboard voor scholen in het basisonderwijs. Leeruniek verzamelt en analyseert automatisch gegevens van methode- en niet methodetoetsen vanuit het leerlingvolgsysteem en geeft deze op een overzichtelijke en betekenisvolle manier weer. Naast cognitieve ontwikkeling maakt Leeruniek ook de sociaal-emotionele ontwikkeling inzichtelijk. Zo heb je als leerkracht altijd up-to-date inzicht in de behoeften van de leerling, groep en de school en kan je dit eenvoudig vertalen in passend onderwijskundig handelen.

Jong bedrijf met sterke missie en snelle groei
Leeruniek maakt als eerste in Nederland gebruik van learning analytics en won diverse prijzen in binnen- en buitenland. Het team bestaat uit jonge professionals vanuit het onderwijs, de techniek en de wetenschap. Zij willen ieder vanuit hun eigen expertise het onderwijs versterken met het gebruik van ICT. Leeruniek komt voort uit de universiteit (MIT, Harvard). In 2016 ging het dashboard live en maakte sindsdien een snelle groei door. Op dit moment maken al honderden scholen actief gebruik van het dashboard. Om de groeiende vraag bij onze klanten te ondersteunen wordt het team in de komende periode fors uitgebreid.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Werkzaamheden
Kernwaarden voor onze toekomstige collega's zijn oprecht persoonlijk betrokken en gericht op duurzame versterking van het onderwijs. Als Schooladviseur werf je nieuwe scholen en vertaal je de onderwijskundige behoeften naar vernieuwende oplossingen. Je biedt scholen hoogwaardige en enthousiaste begeleiding bij een succesvolle implementatie en borging van Leeruniek. Je rol is commercieel én inhoudelijk. Je werkt vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam. Daarnaast bezoek je regelmatig scholen die al met Leeruniek werken of dat overwegen. Verder draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het analytics-dashboard en van de trainingsconcepten om te voldoen aan de snel groeiende vraag van scholen.

Profiel
Herken jij jezelf in deze kernwaarden en ben jij die professional met een afgeronde HBO/WO-onderwijs opleiding? Gedij je goed in een dynamische snelgroeiende organisatie? Heb je een positieve levenshouding? Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en leidinggevende ervaring of ambitie? Heb jij directe ervaring in het primair onderwijs en ben jij per direct, drie of meer werkdagen beschikbaar om deze uitdagende rol te vervullen? Rijbewijs is een must, en goed tafelvoetballen een pré!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De baan is 5 dagen per week. Het kantoor is in hartje Amsterdam, maar werken kan (op den duur) ook vanuit andere regio's in Nederland.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Schrijf je motivatie voor 10 juni 2018 en stuur je CV. Wij maken dan een selectie en berichten je of we voldoende aanknopingspunten zien om je uit te nodigen. Compensatie is markt-conform.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.