Vacature Groepsleerkracht in AMSTERDAM

Onderwijs

Over basisschool Samenspel

Naam school
basisschool Samenspel
Contactpersoon
Mevr. S. Noija
Plaats
AMSTERDAM
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Stichting Bijzonderwijs verzorgt in Amsterdam Zuidoost voor circa 2.100 leerlingen het basisonderwijs op levensbeschouwelijke grondslag. De Stichting bestaat uit 7 basisscholen en twee nevenvestigingen. Er zijn ongeveer 236 personeelsleden werkzaam.

Onze scholen staan voor modern, aantrekkelijk en eigentijds onderwijs, gericht op een veilige sfeer voor leerlingen en waarbij wij voortdurend aandacht hebben voor de kwaliteit van ons onderwijs.
Ons onderwijs wordt gevoed door de levensbeschouwelijke en onderwijskundige identiteit, waar vooral het kind centraal staat. Samen met ouders, kinderen, medewerkers en bestuur geven we daar invulling aan.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
3-5-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Basisschool Samenspel is een Brede school en is uitgeroepen tot “Excellente” school waar kinderen samen leren, samen spelen en samen werken. Op Samenspel bereiden wij onze kinderen, samen met de ouders, voor op hun toekomst in een multiculturele samenleving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de kinderen respect hebben voor elkaar en dat zij optimale ontwikkelings-mogelijkheden krijgen in een veilige en warme schoolomgeving met een goed pedagogisch klimaat. De school doet veel aan sport en is een ‘Muziekprofielschool’ waarbij
samenspel en talentontwikkeling onontbeerlijk is.
 
Omschrijving:
Samenspel is voor het volgend schooljaar op zoek naar een leerkracht groep 7/8. Jij weet de leerlingen onderwijs te bieden voor jouw manier van lesgeven. Je bent een leerkracht die stevig in de schoenen staat en binnen een korte periode een band opbouwt met de leerlingen. Jij krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen als leerkracht. Er is ondersteuning van een onderwijsassistent aanwezig.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij zoeken een ervaren leerkracht die naast een onderwijsbevoegdheid kennis heeft van methodes en van leerlijnen. Je hebt affiniteit met onze doelgroep en kan klassenmanagement adequaat vormgeven.
Jij bent enthousiast en hebt een natuurlijk overwicht. Je bent didactisch en organisatorisch sterk. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA / LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Aantal uren: 40 uur
Dienstverband: Het gaat om een tijdelijke benoeming, met bij goed functioneren uitzicht op een benoeming voor onbepaalde tijd.
Inschaling: conform de CAO PO
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie:
Voor meer informatie, kun je contact opnemen met de directie van Samenspel, Marijke van Amersfoort, telefoon: 020-4415595.
 
Nieuwsgierig geworden?
Bezoek www.wordbijzonderwijzer.nl. Daar is nog veel meer te lezen en te bekijken over ons aanbod aan jou. Ook als je vragen hebt, wilt kennismaken of wilt solliciteren kun je natuurlijk op http://www.wordbijzonderwijzer.nl/ terecht. Waar je ook staat in je loopbaan, met de juiste motivatie en persoonlijke eigenschappen ben je welkom bij Bijzonderwijs. Word Bijzonderwijzer!
 
Wijze van solliciteren:
Belangstellenden kunnen ook hun sollicitatie voorzien van een CV mailen naar: hrm@bijzonderwijs.nl  
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.