Vacature Docent Wiskunde in Rotterdam

Onderwijs

Over NIVVO Rotterdam

Naam school
NIVVO Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. D. Gil Corral
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 
Plaatsingsdatum
2-5-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
40 uur
Omschrijving
Ben jij de Wiskunde docent met passie voor lesgeven, haal je daarnaast energie uit leerlingen met een speciale leerbehoefte dan zijn we op zoek naar jou!

Functie
We zijn op zoek naar een wiskunde docent voor de bovenbouw (mavo, 8 lesuren) en voor wiskunde A ook voor de bovenbouw maar dan voor de HAVO/VWO (15 lesuren). A

Functie eisen
Afgeronde Pabo opleiding of bezig de opleiding af te ronden;
  • 1e of 2e graads bevoegdheid wiskunde of economie of bezig met je opleiding af te ronden;
  • Relevante werk en/of stage-ervaring;
  • Ervaring binnen het speciaal onderwijs is een pre;
  • Je hebt hart voor het onderwijs en scholieren;
  • Je staat stevig in je schoenen, maar bent zeker flexibel;
  • Je hebt doorzettingsvermogen en bent een echte profesional;
  • Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contract mogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Salaris is volgens inschaling CAO-onderwijs en tevens bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je professionele begeleiding en coaching zodat "the next step" binnen bereik komt!
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Pabo

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
let op cao po LB schaal
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.