Vacature Docent Nederlands (2de graad) 1,0 fte in Arnhem

Onderwijs

Over Olympus College

Naam school
Olympus College
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Arnhem
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Het Olympus College is een interconfessionele (RK/PC) scholengemeenschap in Arnhem-Zuid voor mavo, havo, vwo en gymnasium. De meeste leerlingen volgen een éénjarige brugperiode. Sommige leerlingen kiezen direct al voor mavo of gymnasium. Na het eerste jaar wordt een keuze gemaakt voor mavo, havo, vwo of gymnasium. Voor een beperkte groep leerlingen verlengen we de brugperiode met een tweede jaar (mavo/havo of havo/vwo). Het Olympus College onderscheidt zich op verschillende gebieden. Bijvoorbeeld met haar pluslessen in leerjaar 1 en 2 voor de theaterklas en de bètaklas. Ook zijn er steunlessen Nederlands, Engels en wiskunde in leerjaar 1 en 2. Tevens is het Olympus College een universum-β school. Dit betekent dat de aantrekkelijkheid van bètavakken wordt verhoogd. Bovendien heeft het Olympus College een speciale afdeling voor hoogbegaafden en zijn er uitwisselingen met scholen in diverse Europese landen. 
Voor leerlingen die nog niet helemaal toe zijn aan de brugklas heeft het Olympus College het brugjaar Jan Ligthart.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (2de graad) 1,0 fte  
Plaatsingsdatum
1-5-2018
Met ingang van
Nieuw Schooljaar
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0
Omschrijving
De UITDAGING
Wij zijn met ingang van 1 augustus 2018 op zoek naar een docent Nederlands. Je geeft lessen Nederlands aan klassen in de Mavo, Havo en VWO onderbouw.
 
DE OMGEVING
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Niet alleen in de lessen, maar ook bij de buitenles-activiteiten. De school streeft naar goed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen. We bieden een veilige leeromgeving met duidelijke kaders voor leerlingen.
 
JOUW PROFIEL
Je bezit een 2e graads bevoegdheid voor het vak Nederlands. Je bent communicatief vaardig en weet daardoor de leerlingen te motiveren en te inspireren. Je bent gericht op samenwerking met leerlingen, collega’s en directie van de school. Je beschikt over vakinhoudelijke kennis en draagt bij aan een gezond pedagogisch en didactisch klimaat. Tevens straal je van nature autoriteit en gezag uit, je bent flexibel, enthousiast, stressbestendig, oplossingsgericht, pro actief en je bent gestructureerd. Je ziet het als uitdaging om samen met je team een goed onderwijsresultaat neer te zetten.
 
WIJ BIEDEN
Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast met ingang van 1 augustus 2018. Het gaat om een dienstverband 1,0 fte. De cao VO is van toepassing.
 
Het Olympus College is onderdeel van Quadraam. Onder Quadraam vallen dertien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe.
Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van een Virtueel Ontwikkelings Centrum (www.voc-quadraam.nl).

MEER INFORMATIE
Meer informatie over het Olympus College kun je vinden op www.olympuscollege.nl
 
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Bert Langkamp, afdelingsleider te bereiken via b.langkamp@olympuscollege.nl.
 
REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot 28 mei via www.quadraam.nl, ‘vacatures’. Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl
 
LET OP ! Sollicitaties buiten Meesterbaan kunnen wij niet in behandeling nemen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.