Vacature Leerkracht voor een kleutergroep in Utrecht in Utrecht

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Utrecht

Naam school
DIT IS WIJS Utrecht
Contactpersoon
Dhr. Menno Visser
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!
 

Vacature

Functietitel
Leerkracht voor een kleutergroep in Utrecht 
Plaatsingsdatum
1-5-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 FTE
Omschrijving

Zandkastelenbouwen, spelen in de poppenhoek, liedjes zingen, bouwen met de blokken en lekker kliederen in de verf hoek. Zie jij dit al voor je en wil jij ook af en toe weer even kind zijn? Dan is dit echt wat voor jou! 

Voor een basisschool in Utrecht zijn wij op zoek naar een parttime leerkracht voor groep 1/2. De school legt de focus op de basisvaardigheden, zoals taal en rekenen, maar ook sociale vaardigheden zoals samenwerken en verantwoordelijkheid. De school probeert het lesaanbod aan te passen op de leerlingen zodat dit goed aansluit bij de ontwikkeling. De school zoekt een juf of meester voor de donderdag en de vrijdag tot aan de zomervakantie. 

Zoek jij nog een leuke parttime opdracht tot aan de zomervakantie? Reageer dan op deze vacature.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een pabo-diploma en bent t/m eind dit schooljaar parttime beschikbaar. In ieder geval op de donderdag en de vrijdag. Je hebt ervaring met lesgeven aan onderbouw groepen en weet de lessen goed aan te laten sluiten bij de beleefwereld van de leerlingen. Je Je bent woonachtig in de regio Utrecht of je bent bereid hierheen te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA
Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de vacature eisen? Solliciteer dan direct! 
Na een eerste screening op basis van je cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hilversum. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

 Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Menno Visser.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.