Vacature Docent Nederlands, bij voorkeur 1e graads in Oud Beijerland

Onderwijs

Over CSG Willem van Oranje

Naam school
CSG Willem van Oranje
Contactpersoon
Mevr. C. Hijzelendoorn
Plaats
Oud Beijerland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
De C.S.G. Willem van Oranje is een school voor voortgezet onderwijs, met een brede regionale functie. Wij bieden mavo, (tweetalig) havo, (tweetalig) atheneum en tweetalig gymnasium. De school is gehuisvest in 2 goed geoutilleerde gebouwen in Oud-Beijerland. Op onze locatie Zoomwijck wordt onderwijs verzorgd voor havo en vwo; op de locatie Poortwijk is de mavo-afdeling gevestigd. De scholengemeenschap telt in totaal ca. 1750 leerlingen en ca. 170 personeelsleden.

Het onderwijs is er op gericht dat iedere leerling, al naar gelang aanleg en mogelijkheden, passend onderwijs geboden wordt. Er is ruim aandacht voor buitenlesactiviteiten en er heerst een plezierig leer- en werkklimaat. Al onze lokalen zijn voorzien van een smartboard.
Bijzonderheden
Vanuit een Bijbelse visie proberen wij vorm te geven aan de begeleiding en motivatie van de leerlingen. Van het personeel wordt verwacht dat men vanuit de eigen levensovertuiging actief kan bijdragen aan de christelijke identiteit van de school. Geboden wordt een afwisselende betrekking in een lerende en dynamische onderwijsomgeving. Voor alle vacatures geldt dat wij een vakgerichte opleiding met lesbevoegdheid vragen of dat u hiervoor studerend bent. Ook kan gesolliciteerd worden naar een

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, bij voorkeur 1e graads 
Plaatsingsdatum
1-5-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Referentienummer
Ne
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
ca. 0,6
Omschrijving
Het betreft een reguliere vacature (dus geen vervanging). De lessen vinden plaats m.n. in de bovenbouw van Havo en VWO. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands, bij voorkeur 1e graads. Ook 2e graads docenten of docenten die nog in opleiding zijn, nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO-VO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uit de reacties wordt een selectie gemaakt van enkele kandidaten. Met deze kandidaten wordt een gesprek gevoerd. Eventueel volgt nog een tweede gesprek. Op het moment dat er een kandidaat is benoemd voor de vacature, worden alle sollicitanten geïnformeerd over de afronding van het sollicitatietraject.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.