Vacature Functioneel beheerder in Hilversum

Onderwijs

Over Luzac Hoofdkantoor

Naam school
Luzac Hoofdkantoor
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Hilversum
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Vacature

Functietitel
Functioneel beheerder 
Plaatsingsdatum
30-4-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Aantal uren
32-40
Omschrijving
Voor ons hoofdkantoor van Luzac, gevestigd in Hilversum, zijn wij op zoek naar een functioneel beheerder voor 32 tot 40 uur per week.

Jouw rol als functioneel beheerder
Als functioneel beheerder bekleed je een leuke en afwisselende positie op de centrale ICT afdeling van een decentrale organisatie. Het takenpakket bestaat onder andere uit:
 • Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van Magister;
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitwisselen van gegevens tussen Magister en DUO;
 • Je adviseert over juist gebruik en mogelijkheden binnen Luzac;
 • Je signaleert en meldt storingen en afwijkingen in de applicatie en schakelt zo nodig de leverancier in;
 • Je bent de vraagbaak voor gebruikers bij problemen en bent verantwoordelijk voor het administreren van problemen, vragen van gebruikers en de geboden oplossing;
 • Je geeft instructie aan (mede)gebruikers. 
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het doorlichten en optimaliseren van processen en procedures. Deze werkzaamheden voer je uit binnen een klein team bestaande uit de manager ICT, ICT beheerder en jijzelf.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Jouw persoonlijke profiel
 • Je hebt een afgeronde relevante MBO+ opleiding en hebt kennis van BISL;
 • Onderwijs spreekt jou aan en je hebt bij voorkeur ervaring binnen de onderwijsbranche;
 • Je bent flexibel, stressbestendig en servicegericht;
 • Je bent creatief in het aandragen van oplossingen en bent proactief;
 • Je beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden;
 • Je kunt ICT zaken makkelijk en begrijpbaar uitleggen aan de gebruiker;Je kennis is up-to-date en weet deze up-to-date te houden door de ontwikkelingen in je vakgebied te volgen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Jouw functie en Luzac als organisatie
Binnen Luzac staat kennis centraal. Kennis die we overdragen aan de leerlingen, maar ook kennis die we delen met elkaar. Op die manier leren we van elkaar en blijven we bouwen aan onze organisatie. De lijnen op de vestiging zijn kort, en je werkt ook veel samen met je collega’s op andere vestigingen en het hoofdkantoor.

Werken bij Luzac is uitdagend, geen dag is hetzelfde, en bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarnaast willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

Wat kun je van ons verwachten
Voor deze vacature hanteren wij een salarisrange van € 2.306,59 - € 3.075,45 bruto o.b.v. 40 uur, afhankelijk van de zwaarte van je profiel. Tevens bieden we een laptop en telefoon. Wij vinden het belangrijk om je zoveel mogelijk te faciliteren zodat jij je kunt focussen op de inhoud van je baan. De organisatie kenmerkt zich door korte, informele lijnen waardoor snel geschakeld kan worden. Werken bij Luzac is werken voor een organisatie die voorop wil lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en volop in beweging is. Dit biedt onze medewerkers uitdaging en kansen om zich verder te ontwikkelen, onder andere bij de ambitieuze moederorganisatie NCOI Groep. Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
We maken graag kennis met jou
Als jij graag ons team komt versterken met jouw enthousiasme, kijken we uit naar jouw sollicitatie. Solliciteren kun je doen door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en CV te sturen naar sollicitatie@luzac.nl. Mocht je meer informatie willen over de functie en werken bij Luzac, neem dan contact op met Mark Zeljkovic, ICT Manager Luzac (06-46733727) of Janine Keizerweerd (06-27878797).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.