Vacature Leerkracht groep 1/2 in Almere

Onderwijs

Over Argonaut

Naam school
Argonaut
Contactpersoon
Dhr. J. de Bruin
Plaats
Almere
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Almeerse Scholen Groep
De Almeerse Scholen Groep staat voor goed en divers onderwijs voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar. Ieder kind is anders, leert anders en ontwikkelt zich op een eigen manier. Door onze kwaliteit en diversiteit kunnen wij kinderen de basis- of middelbare school bieden die bij hem of haar past.
De Almeerse Scholen Groep is het onderwijsbestuur van 40 basisscholen en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. Deze scholen werken nauw met elkaar samen.
Voor meer informatie over de Almeerse Scholen Groep: http://asg.asg-almere.nl/.

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 1/2 
Plaatsingsdatum
27-4-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Fulltime
FTE
1,0000
Omschrijving
De Almeerse Scholengroep vraagt voor de Argonaut:

Op de Argonaut zijn we op zoek naar een ervaren leerkracht voor de onderbouw. We zijn dit schooljaar gestart met de methode Onderbouwd en zijn druk bezig met de implemtatie. We hebben 2 groepen 1/2, dus je werkt samen met de collega's van de parallel groep.
De Argonaut is een school met rond de 200 leerlingen verdeeld over 8 groepen. We hebben een klein team, veel full-timers en we werken veel samen in een prettige sfeer. Deze sfeer kom je in de hele school tegen!
Alle leerlingen vanaf groep 4 hebben de beschikking over een chromebook voor de verwerking van de opdrachten. We gebruiken daarbij de methodes Wereld in Getallen digitaal en Taal Actief digitaal.

We zoeken een fijne collega die zich wil inzetten om het onderwijs aan de kleuters een stevige basis te geven. Je krijgt daar het werken in een hecht en open team voor terug.

Voor meer informatie over onze school verwijzen we graag naar onze website, waar op de openingspagina o.a. een kort kennismakingsfilmpje te zien is. Daarmee krijg je een aardig beeld van onze school.

Functie eisen:
- ervaring in de onderbouw
- ervaring met Onderwbouwd is een pré

We zien je reactie graag zo spoedig mogelijk tegemoet via  de sollicitatiebutton op deze pagina.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure..

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.