Vacature Docent Nederlands, 1e graad in Almelo

Onderwijs

Over Pius X College

Naam school
Pius X College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Almelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Pius X College vind je op: piusx.nl.

Pius X College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, 1e graad 
Plaatsingsdatum
26-4-2018
Met ingang van
01-08-2018
Referentienummer
2922
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Hou jij van een uitdaging? Ben jij docent Nederlands in het eerstegraads vakgebied en wil je vanaf 1 augustus 2018 aan de slag op het havo, atheneum/gymnasium in Almelo? Dan maken wij graag kennis met je.

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft de lessen Nederlands aan leerlingen van havo, atheneum/gymnasium, bij voorkeur inclusief examenklassen. Je draagt als enthousiast sectielid bij aan de ontwikkelingen binnen het vak Nederlands.

Jouw profiel
Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands. Je hebt affiniteit met de doelgroep en streeft een hoog ambitieniveau voor jezelf en de leerlingen na.

Jouw werkplek
Je werkt in een sectie met jonge collegae, binnen een team dat hard werkt aan de onderwijskwaliteit en je weet vanuit een fijne werksfeer leerlingen tot hoge prestaties te stimuleren. Binnen ons ICT-rijke onderwijs kun je de laptop goed inzetten in het onderwijsproces.

Het Pius X College is een rooms-katholieke brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De school telt circa 1.500 leerlingen en 170 medewerkers en heeft twee locaties in Almelo en één in Rijssen. Locatie Aalderinkshoek van het Pius X College is een havo-ath-gym-tto-school in een goed geoutilleerd gebouw. Het is een dynamische school met veel mogelijkheden, zowel voor leerlingen als voor personeel. Binnen de school heerst een goede sfeer.

Ons aanbod
Het betreft een parttime/fulltime baan van 0,8 - 1,0 fte wegens langdurige vervanging. Mogelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.748 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC) of een salaris van maximaal 5.403 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (LD). Dit salaris is conform de CAO VO, inclusief een verhoging van 2,35%.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met:
Contactpersoon: De heer Tjeerd Bax
Functie: teamleider bovenbouw hv
Telefoon: 0546 – 540 808 

Reageren
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC of LD
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LC of LD.
Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering. Laptop ter beschikking.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.