Vacature Docent Engels, tweedegraads bevoegd, ca 0,6 - 0.8 FTE in Winterswijk

Onderwijs

Over Gerrit Komrij College

Naam school
Gerrit Komrij College
Contactpersoon
Mevr. M. Wijlens
Plaats
Winterswijk
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Stichting Achterhoek VO te Doetinchem.
Bijzonderheden
Geen

Vacature

Functietitel
Docent Engels, tweedegraads bevoegd, ca 0,6 - 0.8 FTE 
Plaatsingsdatum
25-4-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8 FTE
Aantal uren
15 - 20 lessen
Omschrijving
Jouw taken
Je geeft les in de onderbouw van vmbo kader, mavo en havo. Naast het verzorgen van goede lessen, is het begeleiden van leerlingen een vanzelfsprekend onderdeel van de docentfunctie bij ons op school. Tevens lever je toegevoegde waarde binnen de sectie en de school door mee te denken over onderwijskundige ontwikkelingen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Jouw profiel
Je vindt het leuk maatwerk te leveren zodat elke leerling zich maximaal kan ontwikkelen. Je hebt hart voor de leerlingen, daagt hen uit tot nieuwe inzichten in een gestructureerd lesklimaat. Je bent een teamspeler met een heldere kijk op onderwijs met oog voor het individu. Een passende onderwijsbevoegdheid is gewenst, maar ook studerende docenten worden uitgenodigd te solliciteren. Relevante werkervaring is een prĂ©. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Het betreft hier in eerste instantie een baan voor bepaalde tijd gedurende de periode 1 augustus 2018 tot en met 31 juli 2019 voor 0,6 tot 0,8 fte per week met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid en voldoende formatieruimte. Je wordt op basis van kennis en ervaring ingeschaald in een LB-functie, de CAO voortgezet onderwijs is van toepassing. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maaike Wijlens, personeelsfunctionaris via 0543-551515 of e-mail m.wijlens@gerritkomrijcollege.nl. Beijk ook onze website www.gerritkomrijcollege.nl
 
Jouw sollicitatie
Alleen sollicitaties binnengekomen via www.meesterbaan.nl worden in behandeling genomen. Je kunt jouw sollicitatiebrief met motivatie en recent CV tot vrijdag 25 mei 2018 richten aan het Gerrit Komrij College ter attentie van Maaike Wijlens.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.