Vacature Docent Nask (2e graads) ca. 0,6 fte in Elst

Onderwijs

Over Lyceum Elst

Naam school
Lyceum Elst
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Elst
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Lyceum Elst is een jonge, actieve en ambitieuze school voor mavo-, havo- en vwo-onderwijs. Lyceum Elst creëert ruimte voor leerlingen om het beste uit zichzelf halen en de juiste bagage te verzamelen voor de toekomst. Wij werken vanuit de motto’s ‘ontmoet anderen en laat jezelf zien’, ‘zoek met ons je eigen weg’, ‘weet wat je kunt en realiseer wat je wilt’. Een goede relatie met leerlingen en tussen leerlingen staat hoog in ons vaandel. We geven die relatie vorm met de principes van ‘herstelrecht’. Elke leerling heeft unieke talenten. Om die te ontwikkelen bieden we uiteenlopende keuzeprogramma’s ter ondersteuning, verbreding en verdieping. Binnen onze uitdagende leeromgeving is elke docent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Nask (2e graads) ca. 0,6 fte  
Plaatsingsdatum
25-4-2018
Met ingang van
nieuwe schooljaar
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving
DE UITDAGING
Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste docent Nask  voor de onderbouw mavo en incidenteel een klas bovenbouw havo natuurkunde. Binnen het Lyceum Elst werken wij met een programma beta-excellentie en wij vragen jou daar ook een bijdrage aan te leveren. Je komt terecht in een jong en hecht team dat samen de ambitie heeft de school een plek te laten zijn waar leerlingen graag en goed leren.
 
De docent die wij zoeken werkt vanuit de overtuiging dat je door het leggen van relatie, en het stimuleren van autonomie en competentie, het maximale uit de leerling haalt. Naast de lessen biedt Lyceum Elst de leerlingen andere  mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Van docenten vragen we dat ze zich blijvend ontwikkelen en ondersteunen we je daarbij graag.
 
DE OMGEVING
Lyceum Elst is een jonge, actieve, groeiende school voor mavo-, havo- en vwo-onderwijs. In onze school werken we enthousiast samen aan de verdere professionalisering van onderwijs en begeleiding.
 
JOUW PROFIEL
Wij zoeken een enthousiaste 2e graads docent Nask die zich snel thuis gaat voelen binnen onze school en actief meedenkt en doet. Je werkt samen, luistert actief, neemt initiatief, durft fouten te maken, leert van conflicten en herstelt schade. Daarnaast breng je leerlingen, collega’s en ouders met elkaar in verbinding. Je wilt graag groeien.
 
WIJ BIEDEN
Het betreft een reguliere aanstelling. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.
 
Lyceum Elst maakt deel uit van Quadraam. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en
eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van een virtueel ontwikkelingscentrum www.quriuz.nl.
 
MEER INFORMATIE
Meer informatie over Lyceum Elst staat op www.lyceumelst.nl.
 
Meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl.
 
Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Daarvoor kun je contact opnemen met Christian Sprakel of Wout Claessens, conrectoren, telefoonnummer 0481-362920 (niet tijdens de vakantie van 27 april tot en met 13 mei).
 
REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot vrijdag 25 mei 2018 via www.quadraam.nl, ‘vacatures’.
 
Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van
www.meesterbaan.nl
 
LET OP !! Sollicitaties buiten Meesterbaan om kunnen wij niet in behandeling nemen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.