Vacature Vestigingsmanager Huiswerkbegeleiding in Duiven

Onderwijs

Over Bijlesnetwerk Duiven

Naam school
Bijlesnetwerk Duiven
Contactpersoon
Mevr. Holtslag
Plaats
Duiven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Bijlesnetwerk is partner van veel scholen voor onderwijsondersteuning. Dit doen we onder andere in de vorm van examentrainingen, huiswerkbegeleiding, lente- en zomerscholen, doorstroomtrajecten, trajectklassen en tijdelijke vervanging van docenten.

Vacature

Functietitel
Vestigingsmanager Huiswerkbegeleiding 
Plaatsingsdatum
25-4-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Vacature Vestigingsmanager (5 middagen per week, 20 uur):
Als Vestigingsmanager werk je 5 middagen tussen 14.00 uur en 18.00 uur op ons huiswerkbegeleidingsinstituut in Duiven. Naast het geven van huiswerkbegeleiding ben je verantwoordelijk voor het slagen van de vestiging op zowel educatief als commercieel gebied. Jouw hoofdtaak is het geven van huiswerkbegeleiding. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging, het bedenken en uitvoeren van marketingstrategie├źn (zoals flyeren) en het hebben van contact met ouders en scholen. We zijn op zoek naar een Vestigingsmanager voor de rest van het schooljaar 2017-2018 en het schooljaar 2018-2019.

Functieomschrijving Vestigingsmanager:
Als Vestigingsmanager voer je je werkzaamheden zeer zelfstandig uit. Vanaf een bepaalde groepsgrootte werk je samen met andere huiswerkbegeleiders. Het geven van huiswerkbegeleiding bestaat met name uit het begeleiden van de leerlingen met zijn of haar huiswerk; het volgen van de voortgang van deze leerlingen en de communicatie daarvan naar ouders en/of mentoren; het stimuleren en begeleiden van leerlingen in de ontwikkeling van hun studievaardigheden en het bijhouden van het elektronische dossier van leerlingen. Andere taken die je als Vestigingsmanager zult gaan vervullen liggen in de richting van het houden van intakegesprekken met ouders en leerlingen, het inplannen van bijlessen die op de locatie worden gegeven en het mede aansturen van eventuele nieuwe huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten op de vestiging. Je werkt samen met het hoofdkantoor van Bijlesnetwerk in Nijmegen, waarbij het slagen van het huiswerkbegeleidingsinstituut met name jouw verantwoordelijk is.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Leraar in opleiding of Overige of Pabo
Functie-eisen
Functie-eisen:
- Minimaal relevante hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur afgerond in een relevante richting, zoals pedagogiek of een lerarenopleiding;
- Nauwkeurig en zelfstandig werkend. Flexibel denkend en overzicht kunnen bewaren;
- Goede communicatieve vaardigheden, ook via de telefoon;
- Kennis van het middelbaar onderwijs waarbij bijleservaring een pluspunt is;
- Beschikbaar tot en met juli 2019.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Bijlesnetwerk biedt:
- Uitdagende en zeer zelfstandige functie in snel groeiend bedrijf;
- Werken in een klein ambitieus team;
- Afwisselend werk;
- Intervisie bijeenkomsten om persoonlijke ontwikkeling te bevorderen
- Marktconform salaris 1800-2200 Euro bruto bij voltijd dienstverband (40 uur).
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd in deze leuke functie, stuur dan een sollicitatie met je motivatie en een CV per e-mail naar hwb@bijlesnetwerk.nl. De vacature sluit op 11 mei 2018.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.