Vacature Docent zorg en welzijn in Oss

Onderwijs

Over Het Hooghuis

Naam school
Het Hooghuis
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Oss
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Meer informatie over Het Hooghuis in Oss vind je op: www.hethooghuis.nl.

Het Hooghuis is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
 

Vacature

Functietitel
Docent zorg en welzijn 
Plaatsingsdatum
25-4-2018
Met ingang van
20-08-2018
Referentienummer
2920
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving
Ben jij een actieve, betrokken tweedegraads docent zorg & welzijn? Beleef jij plezier aan het werken met vmbo-leerlingen en bereid je ze op inspirerende wijze voor op het vervolgonderwijs? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen zorg en welzijn aan leerlingen van vmbo (basis kader). Door jouw inspirerende manier van lesgeven weet je leerlingen keer op keer te boeien en stimuleer je hen tot optimale prestaties voor je vak.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak zorg & welzijn.
Jij weet onderwijs uitdagend te brengen en je bent collegiaal en professioneel. Je hebt affiniteit met de doelgroep en beschikt over een goede dosis mensenkennis. Jouw motiverend vermogen helpt leerlingen enthousiast te maken voor de beroepspraktijk. 

Jouw werkplek
Op locatie Oss-ZuidWest werken we aan 'eigentijds leren'. Leerlingen worden meer zelf verantwoordelijk gemaakt voor hun eigen leerproces. Voor docenten betekent dit een verandering van hun rol: van docent naar coach. Instructeurs werken onder verantwoordelijkheid van een docent. Zowel leerlingen als docenten en ondersteunend personeel worden bij ons in de gelegenheid gesteld te ontdekken wie ze zijn en hoe ze hun dromen waar kunnen maken.

Het Hooghuis (circa 5.200 leerlingen, ruim 620 medewerkers) is een brede scholengemeenschap met praktijkonderwijs, alle vmbo-afdelingen en -leerwegen, havo, atheneum en gymnasium. De school is de eerste en enige brede schoolgemeenschap in Oss en omstreken en is gehuisvest op zeven locaties: zes in Oss en één in Heesch. Het motto daarbij is: 'het geheel is meer dan de som der delen'. Samen staan wij voor kwaliteit, veiligheid en gezamenlijkheid.

Vernieuwende inspanningen zijn kenmerkend voor de locaties. Het Hooghuis werkt vanuit gezamenlijke waarden aan ontplooiing en ontwikkeling, met respect voor ieders eigenheid. Iedereen krijgt de ruimte om gelukkig te worden.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,6 fte), tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschapsverlof (4 maanden). Ingangsdatum: 20 augustus 2018.  
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO, inclusief een verhoging van 2,35%.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: de heer G. Duijs
Functie: formatie planning & personeel
Telefoonnummer: 0412 - 224 160 of 06 – 447 18 197

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk. 
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
Eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.