Vacature Groepsleerkracht in het Sbao in Harderwijk

Onderwijs

Over De Springplank

Naam school
De Springplank
Contactpersoon
Dhr. B. Veldhorst
Plaats
Harderwijk
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
Op De Springplank maak je de mooiste sprongen! Met behulp van een springplank kun je vaak veel verder en hoger komen dan je denkt. Wij willen kinderen op school leren zelf de sprong te maken naar hun plek in de maatschappij door hen het zetje te geven dat daarvoor nodig is.

Op de Springplank werken wij vooral aan de schoolse basisvaardigheden, zoals lezen, schrijven en rekenen. Maar versterking van het zelfbeeld en ontwikkeling van sociale vaardigheden vinden wij even belangrijk.

Opvoeden gebeurt in het gezin. De school wil met het onderwijs daar zo goed mogelijk op aansluiten. Uitgangspunt is daarbij het welbevinden en welzijn van ieder kind. Onderwijs aan zorgkinderen vraagt van de leerkracht veel kennis van de didactiek en de pedagogiek. Belangrijke eigenschappen van onze leraren zijn dan ook vriendelijkheid en begrip, duidelijkheid en geduld.

 
Bijzonderheden

Wij zijn een christelijke school. Voor werkzoekenden is het van belang om te weten, dat alleen sollicitanten met een christelijke identiteit worden uitgenodigd om te solliciteren.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht in het Sbao 
Plaatsingsdatum
25-4-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5750
Omschrijving
We zoeken een leerkracht voor een middenbouwgroep in Harderwijk.  De Springplank is gevestigd in Harderwijk met een dependance in Zeewolde. Voor beide locaties kunnen alle leerkrachten ingezet worden.  

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Pabo
Functie-eisen
Onze school voor speciaal basisonderwijs wil zich onderscheiden door een  goed beschreven en doordacht pedagogisch klimaat en voor elk kind het juiste ontwikkelingsperspectiefplan. Het bezit of het volgen van de specialisatie MSen is voorwaarde.
Onze leerlingen verdienen veel begrip, structuur en bemoediging van de leerkracht. Het is dan ook erg belangrijk dat hij/zij veel affiniteit heeft met deze kinderen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na het bestuderen van de  schriftelijke solliciaties worden kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Aansluitend worden referenties ingewonnen en worden zo mogelijk kandidaten bezocht op hun huidige school.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.