Vacature Docent Scheikunde 1e graad in Amsterdam

Onderwijs

Over Open Schoolgemeenschap Bijlmer

Naam school
Open Schoolgemeenschap Bijlmer
Contactpersoon
Mevr. S. van Stelten
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving

De OSB is een brede schoolgemeenschap voor VWO, HAVO en VMBO (theoretisch, kader en basis). Al meer dan veertig jaar brengt de OSB vernieuwend onderwijs in de praktijk. Door middel van samenwerkend leren bereiden we de leerlingen voor op de toekomst: "Nu leren voor de wereld van morgen".
De OSB heeft een tweejarige, heterogene onderbouw zonder zittenblijven. Zo kunnen leerlingen een bewuste keuze maken voor een schooltype. Het mentoraat neemt een belangrijke plaats in en maakt integraal deel uit van het docentschap. Er wordt gewerkt met lessen van 60 minuten.

De OSB werkt in deelscholen. Zo zorgen we voor kleinschaligheid; voor leerlingen én docenten. Een deelschool bestaat uit ca. 23 docenten en ongeveer 10 klassen. Elke deelschool heeft zijn eigen personeelsruimte met eigen faciliteiten als kopieerapparaat, werkplekken voor docenten, keuken etc.
 

Vacature

Functietitel
Docent Scheikunde 1e graad 
Plaatsingsdatum
24-4-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.7
Aantal uren
nnb
Omschrijving
Naast de lessen scheikunde in het eerstegraads gebied horen ook lessen NLT en mogeijk lessen in 3 havo/vwo bij deze vacature.

Vanwege het karakter van onze school en onze visie op onderwijs verwachten we ook van onze eerstegraads collega's een bereidheid om in het tweedegraads gebied les te geven.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.