Vacature Docent Nederlands 2e graads in Wassenaar

Onderwijs

Over Adelbert College

Naam school
Adelbert College
Contactpersoon
Mevr. I. Schalkers
Plaats
Wassenaar
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Adelbert College is een school met kwalitatief goed en veelzijdig onderwijs, waarbij de prettige sfeer en veilige omgeving een stabiele basis voor onze leerlingen vormen.
Wij motiveren en stimuleren leerlingen met het doel hun talenten optimaal te ontwikkelen. Dit bereiken wij dankzij een breed onderwijsaanbod met keuze voor verdieping en ondersteuning, veel (buitenschoolse) activiteiten en een internationale en maatschappelijke focus. Voor docenten is het aantrekkelijk om op het Adelbert College te werken, omdat ze volop kans krijgen om zichzelf te ontplooien en binnen kaders professionele ruimte hebben.
Dit enthousiasme zien we terug in de lessen; we geven interactief les, weten onze leerlingen te prikkelen en aan te zetten tot zelfstandig nadenken. we halen het beste uit al onze leerlingen en uit onze medewerkers!
Bijzonderheden
Wij werken samen met verschillende leraren opleidingen in het land. Aansluitend hierop is een gespecialiseerd begeleidingsteam beschikbaar voor nieuwe collega's.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
24-4-2018
Met ingang van
1-8-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren
15-17
Omschrijving
Het Adelbert College is met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een tweedegraads docent Nederlands voor circa 15 a 17 lessen per week wegens een tijdelijke aanstelling met uitzicht op verlenging.
De klassenverdeling heeft nog niet plaatsgevonden. Dit gebeurt in overleg met de sectie. De vacature betreft onderbouw klassen in de vmbo-t, havo en/of vwo-afdeling.


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wij zijn bij voorkeur op zoek naar kandidaten in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands en die enkele jaren ervaring hebben in het voortgezet onderwijs. Docenten in opleiding worden ook uitgenodigd te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VO 2016-2017.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Het geven van een proefles kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.