Vacature docent wiskunde/rekenen in Den Haag

Onderwijs

Over Diamant College

Naam school
Diamant College
Contactpersoon
Mevr. Helling
Plaats
Den Haag
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo
Beschrijving
Het Diamant College is een veelkleurige school voor Talentontwikkeling voor Mavo, VMBO basis en kader. Daarnaast hebben wij ook Internationale Schakelklassen (ISK).

De school biedt een rijk geschakeerd programma van activiteiten aan binnen en buiten de lessen, zoals boksen, tennis, basketbal, voetbal, fotografie, robotica, breakdance en design. 

Vacature

Functietitel
docent wiskunde/rekenen 
Plaatsingsdatum
24-4-2018
Met ingang van
1 augustus
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Aantal uren
20-25
Omschrijving
Wij zoeken voor het schooljaar 2018- 2019 een collega die enthousiast en met groot gevoel voor onze leerlingen onze vakgroepen wiskunde en rekenen komt versterken. Je hebt een tweedegraads bevoegdheid en weet leerlingen te binden en boeien door naast theoretische kennis ook de toepassing van wiskunde in het dagelijks leven voor het voetlicht te brengen. Het is mogelijk dat een mentoraat tot je takenpakket gaat behoren.

Wij kijken uit naar een ambitieuze tweedegraads docent wiskunde of leerkracht primair onderwijs die al een pabo-bevoegdheid heeft en bereid is om een 2e graads bevoegdheid voor het vak wiskunde te behalen. We zoeken naar een collega die die sterk is in klassenmanagement en didactiek en een aantal jaren wil meebouwen aan onze school middels het door ontwikkelen van onderwijs samen met de vakcollega’s. Je kunt goed vakoverstijgend denken en werken en je bent sterk in het coachen van leerlingen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
Het Diamant College is een kleine vmbo-school voor de basis- en kaderberoepsgerichte en theoretische leerweg en ISK. Dagelijks ontmoeten zo’n 450 leerlingen en 60 personeelsleden elkaar in ons fraaie gebouw.
 
Onze missie luidt: wij willen leren en werken in verbondenheid. Wij voelen ons verbonden met leerlingen, met ouders, met elkaar, met de school, met de wereld om ons heen.
 
Leren vinden we belangrijk, maar dan wel in de volle breedte: rekenen en taal, maar ook muziek, dans en sport.

Het Diamant College onderscheidt zich onder meer door veel aandacht voor de talenten van leerlingen, loopbaanontwikkeling en uitgestelde keuzes. Zie onze website

Sollicitaties graag z.s.m. richten aan de directeur Monique Helling: m.helling@diamantcollege.nl

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.